Divarit

SB Vaasalle tärkeä paluumuuttaja Salibandyliigasta

10.05.
2015
1 Kommentti
4
Divarit
Joona Kukko (#88) ja Arttu Kukko (#57) pelaavat jälleen yhdessä SB Vaasassa. Arttu edusti viime kaudella kuvan sinipaitaista Rauman SalBaa. Arkistokuva: Elmeri Elo.

Joona Kukko (#88) ja Arttu Kukko (#57) pelaavat jälleen yhdessä SB Vaasassa. Arttu edusti viime kaudella kuvan sinipaitaista Rauman SalBaa. Arkistokuva: Elmeri Elo.

SB Vaasa kertoo nettisivuillaan, että joukkue on tehnyt sopimukset Joona ja Arttu Kukon kanssa.

Veljeksistä Joona on totuttu näkemään osana vaasalaisten parhaimmistoa kaudesta toiseen. Arttu sen sijaan palaa seuraan Salibandyliigan Rauman SalBasta.

Joona Kukko manaili seuran nettisivuilla mennyttä kauttaan, jonka aikana hän teki totuttuun pistetahtiinsa nähden varsin vähän tehoja, ”vain” pisteet 14+12. Isoveli oli varsin mielissään pikkuveljen kotiinpaluusta.

– Hyvät ovat fiilikset nyt! Artun paluu oli viimeinen sinetti ja vaikutti paljon jatkosopimuksen tekemiseen. Ei saisi jonkun toisen pelaajan poissaolo koskaan vaikuttaa omaan tekemiseen, mutta kyllä viime kaudella tuntui, että Artun poissaololla oli negatiivinen vaikutus meikäläiseen, Joona Kukko kertaili.

Playoutien kautta sarjapaikkansa Salibandyliigassa säilyttäneen SalBan riveissä Arttu Kukko teki 23 runkosarjaottelussa tehot 3+5. Kahdessa playout-ottelussa hän onnistui kahdesti maalinteossa.

– Kiva on palata kotiin ja takaisin vanhaan, tuttuun seuraan. Vähän on haikeuttakin, kun pitää jättää Rauma ja SalBa, koska kulunut vuosi oli uskomattoman hieno. Haluan päästä kokemaan Divarin playoffit. Keskusteluissa on käynyt ilmi, että Vaasassa on ensi kaudella jengi, joka on motivoitunut ja valmis tekemään töitä salibandyn eteen, Arttu Kukko puolestaan ruotii

SB Vaasan uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
ET soittaa kotiin
11/05/2015
Ei näytä helpolta Salballe ensi kausi...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.