Liigat

SSV:lle tärkeä pelaajasopimus – maajoukkuepuolustaja jatkaa seurassa

07.05.
2015
5 Kommenttia
4
Liigat
Lauri Stenforsin ja SSV:n kausi 2014–2015 päättyi pronssiottelun voittoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Lauri Stenforsin ja SSV:n kausi 2014–2015 päättyi pronssiottelun voittoon. Kuva: Juhani Järvenpää

Miesten Salibandyliiga-joukkue SSV on solminut jatkosopimuksen puolustaja Lauri Stenforsin kanssa. Ensi kausi on vuonna 1990 syntyneelle Stenforsille kolmas SSV:ssä.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan myös TPS oli kovasti Stenforsin kintereillä, mutta hän päätti olla tarttumatta entisen seuransa tiettävästi melko rahakkaaseenkin tarjoukseen.

Stenfors on noussut muutamassa vuodessa raketin lailla Salibandyliigan puolustajaeliittiin. Kovaotteinen Stenfors kuuluu myös jo Suomen miesten maajoukkueen vakiokalustoon. Stenfors oli mukana Suomen kisajoukkueessa joulukuun 2014 MM-kisoissa.

Vaikka Stenfors on erityisen hyvä puolustavana puolustajana, niin tehojakin syntyy. 156 liigaottelussa plakkariin on kertynyt 69 tehopistettä.
 
– Valmennuksen ja Kurren (manageri Kur Westerlund) kanssa juteltuani sain signaalia, että voidaan jatkossa tapella muistakin kuin pronssisista mitaleista. Aina olen viihtynyt hyvin joukkueessa, ja nyt laitetaan itsemme likoon niin, että tulevalla kaudella todella pelataan viimeisissä otteluissa, Stenfors kommentoi jatkosopimustaan.

Lue lisää tuoreita SSV-uutisia:
SalBalle kova menetys – ykköstähti ui SSV:n haaviin
SSV:lle kaksi uutta pelaajaa – puolustajakolossi Espoosta Viikinkeihin
SSV nappasi hyökkääjän Erästä – ”Hän on nälkäinen”
SSV solmi valmentajasopimuksia – Huttunen jatkaa, Matilainen palaa

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
tale
07/05/2015
Joka vuosi sama juttu tämän salibandyn Real Madridin kanssa. Törsätään eikä menestystä tule. Ihmeellinen seura ja tuo Kurre voisi myös rauhottua ja lopettaa sillä massilla leijumisen.
Late
07/05/2015
Todella outo jengi,12 vuotta putkeen jonkunvärinen lätkä kaulassa. Viime kaudeltakin ainoastaan pronssia ja Suomen cupin voitto, no sitähän nyt ei arvosta edes lokit, mut saihan siitä kymppitonnin leijuntamassia. Mestaruudesta ei makseta mitään, kuka sitä viitsii voittaa. Massia kun on tulossa silloin kannattaa voittaa. Jos se olis Liito-Kurre olis varmaan kiva leijuu massilla.
Isemin
07/05/2015
Yhden finaalin järjestelmässä myös SSV voi todellakin taas pitkästä aikaa voittaa mestaruuden! Ja lipunmyynnistäkään ei enää tarvi kantaa huolta, liiton välityksellä kaikki seurat kantaa taloudellisen vastuun finaaleista. Näin se piiri pieni pyörii. Toiset hyötyy ja toiset vaan maksaa.

Realiin SSV:tä ei kyllä voi verrata. Realilla on rahan lisäksi myös faneja.
NUPA
07/05/2015
Toivoisi seuran panostavan omiin junioreihin ja ei tarvitsisi ostaa muualla oppineita pelaajia. Isoa arvostusta Happeelle, Tapanilaan ja muihin kasvattajaseuroihin, joista pelaajia kumpuaa NMJ:hin ja omiin liigajoukkueisiin!
S7
09/05/2015
Joka kevät sama laulu ja sama levy, no mutta huudelkaa ihmeessä lisää... onhan tuolla joku oma junnu joskus pyörinyt ja Järveä nyt voitaneen pitää myös omana junnuna;-)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.