Divarit

Steelers nappasi naisten mestarijoukkueen valmentajan

15.05.
2015
2 Kommenttia
5
Divarit
Jani Perkonmäki luotsaa ensi kaudella Steelersin "Kovia muijia". Kuva: Kimmo Pitkänen

Jani Perkonmäki luotsaa ensi kaudella Steelersin ”Kovia muijia”. Kuva: Kimmo Pitkänen

Keväällä liigasta naisten ykkösdivariin pudonnut Hämeenlinnalainen Steelers on vahvistunut niin valmennus- kuin pelaajaosastoaan.

Steelersin naisten päävalmentaja on kaudella 2015-2016 Jani Perkonmäki, 39, joka on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen Hämeenlinnaan. Päättyneellä kaudella Perkonmäki kuului mestaruuden voittaneeseen Classicin naisten valmennustiimiin.

– Hienon kauden jälkeen eteen tuli mielenkiintoinen tarjous Steelersin nousevalta organisaatiolta. Päätin tarttua tilaisuuteen, vaikka Steelers ei pelaakaan pääsarjassa. Projekti tuntuu kaikin puolin miellyttävältä ja samalla sopivasti haastavalta. Ainoa tavoite onkin nousu liigaan. Samalla isossa kuvassa tavoitteena on kehittää pelaajia yksilöinä liigan edellyttämään suuntaan, jotta pääsarjapaikasta tulisi pitkäikäinen ja pidemmällä tähtäimellä ryhmästä playoff-tasoinen joukkue, Perkonmäki kommentoi.

Pelaajapuolelle vahvistusta tulee niin ikään Tampereen suunnalta, mutta ei Classicista vaan Kooveesta. Steelers-paidan ensi kaudella päälle pukevat Senni Hietanen ja Milla Vähälä.

Hietanen, 21, on pelannut liigassa 108 runkosarjan ottelua, joissa tehoja on kertynyt huimat 83+50=133, joten kyseessä on Steelersille varsin mieluisa vahvike. Vähälä, 22, on pelannut liigassa 82 runkosarjaottelua ja tehoja on kertyny 15+13=28.

Lisää Steelers-naisista seuran sivuilla:
Siirtopommi: tuore Suomen mestari siirtyy Steelersin naisia valmentamaan
Koville Muijille kolme kovaa sopimusta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
MK
15/05/2015
Hyvä Steelers! Liigaa ja valoa kohti!
Jep
15/05/2015
Oikea asenne. Rakennetaan joukkue ensin vankalle pohjalle ja siitä kasvu ylöspäin. Viime kausi varmasti opetti mitä liigassa menestyminen vaatii. Oikealla tiellä, tsemppiä Hämeenlinnaan niin naisissa kuin miehissäkin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.