Ulkomaat

Suomalainen kulttihyökkääjä ei jatka Sveitsin mestarin riveissä

07.05.
2015
0 Kommenttia
3
Ulkomaat
Nähdäänkö tämä duo Classicissa ensi kaudella? Kuva: Topi Naskali.

Nähdäänkö tämä duo Classicissa ensi kaudella? Kuva: Topi Naskali.

Lassi Vänttisen jatkoa on puntaroitu viime aikoina. Kulttihyökkääjän on ounasteltu palaavan Suomeen, mutta myös vaihtavan seuraa Sveitsissä. Jompi kumpi näistä toteutunee, sillä SV Wiler-Ersigenissä hän ei ainakaan jatka.

Unihockey.ch kertoo samassa uutisessa, jossa Adrian Zimmermann ilmoittaa lopettavansa ja Riku Kekkosen sopimus tuodaan julki Wilerin kanssa, ettei Lassi Vänttisen sopimusta Sveitsin mestareiden kanssa jatketa.

Pääkallo.fi uutisoi asiasta ensimmäisenä, kun Lassi Vänttinen siirtyi Wileriin kesken kauden, mätettyään alkukaudella melko tukun pisteitä Suomen Salibandyliigassa.

Loppukaudella Sveitsissä syntyivät tehot 13+16=29, kun alkukaudella pisteitä Salibandyliigassa ehti kertyä 20+12=32. Tuolla saldolla pitkästä tukastaan tunnettu Vänttinen oli runkosarjassa Classicin sisäisen pistepörssin nelonen, vaikka pelasi vain kolmasosan peleistä.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Vänttisellä on edessään joko paluu Tampereelle ja Classiciin, jossa varmasti uusi valmentaja Petteri Nykky vetää konkaria puoleensa. Toisaalta Sveitsin suunnalla on väläytelty ”Vänän” vaihtamisesta seuraa alppimaan sisällä. Kahdesta suomalaispelaajastaan – Riku Kekkonen ja Kari Koskelainen – luopunutta ja Kooveesta valmentaja Iivo Pantzarin hankkinutta Churia on Pääkallo.fi:n saamien huhujen mukaan pidetty varteenotettavana vaihtoehtona Vänttisen uudeksi seuraksi Sveitsissä.

Classicin suuntaan on huhuiltu myös toista artikkelikuvassa olevaa pelaajaa Vertti Wigreniä, joka väänsi Vänttistä vastaan Sveitsin superfinaalissa UHC Alligator Malansin paidassa.

Unihockey.ch:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.