Ulkomaat

Suomalaiset mitaleilla Saksassa – Naumanen ratkaisi mestaruuden Weissenfelsille

17.05.
2015
0 Kommenttia
3
Ulkomaat
Harri Naumanen ja Sascha Herlt olivat tänään iskussa Saksan Bundesliigan ratkaisevassa finaalissa. Kuva: Matthias Kuch.

Harri Naumanen ja Sascha Herlt olivat tänään iskussa Saksan Bundesliigan ratkaisevassa finaalissa. Kuva: Matthias Kuch.

Salibandyn Bundesliigan mestaruus ratkesi tänään, kun Jarmo Eskelisen ja Harri Naumasen edustama UHC Weissenfels voitti Juha-Pekka Kuittisen, Joel Ekroosin ja Markus Piittisjärven Red Devils Wernigeroden ratkaisevassa kolmannessa finaalissa luvuin 10-6.

Mihin ottelu ratkesi?
Ottelun ratkaisu nähtiin jälleen toisessa erässä. Tasaisen avauskolmanneksen jälkeen Weissenfels punnersi itsensä kolmen maalin johtoon, eikä antanut päätöserässä Wernigerodelle todellista mahdollisuutta nousta tasoihin.

Ottelun hahmo?
Harri Naumanen teki kentällä mitä halusi antaen viisi maalisyöttöä. Jarmo Eskelinen oli myös oivassa vireessä kolmella maalillaan. Wernigerodelta ottelun parhaan pelaajan palkinnon pokkasi ansaitusti Juha-Pekka Kuittinen. Unohtaa ei sovi myöskään voittomaaliksi jääneen osuman tehneen Weissenfels-pelaaja Sascha Herltin hattutemppua.

Ottelun puheenaihe?
Tietyllä tapaa Wernigerode ei saanut kirivaihdetta päälle kunnolla, kun Weissenfels kuroi eroa. Kenties eilinen peli painoi jaloissa tärkeillä pelaajilla, mutta silti Red Devils oli yllättävänkin vaisu ottelun päätöserässä.

Tilastohuomiot:
UHC Weissenfels: Harri Naumanen 0+5, Jarmo Eskelinen 3+0, Sascha Herlt 3+0, Matthias Siede 1+1
Red Devils Wernigerode: Juha-Pekka Kuittinen 3+1, Markus Piittisjärvi 2+0, Ramon Ibold 1+1

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.