Suomen maajoukkuepuolustaja jatkaa Ruotsin liigassa

Asser Jääskeläinen pukee myös ensi kaudella päälleen FC Helsingborgin logolla varustetun paidan. Arkistokuva: Per Wiklund
Asser Jääskeläinen pukee myös ensi kaudella päälleen FC Helsingborgin logolla varustetun paidan. Arkistokuva: Per Wiklund

Ruotsin liigassa kuluneella kaudella pelannut Asser Jääskeläinen jatkaa uraansa FC Helsingborgissa myös tulevalla kaudella. Jääskeläinen vahvisti asian Pääkallo.fi:lle.

Viimeisimmässä maajoukkueessakin mukana ollut Jääskeläinen oli seuratoveriensa Jani Kukkolan ja Asser Jääskeläisen kanssa vapaaehtoisina pallopoikana Helsingborgissa käytävissä nuorten MM-kisoissa.

– Joo, kyllä sen voi nyt vahvistaa, että jatkan täällä Helsingborgissa, Jääskeläinen kertoi Pääkallo.fi:lle.

Jääskeläinen, 25, siirtyi joukkueeseen Tampereen Classicista kuluneeksi kaudeksi. Hänellä oli sopimuksessaan yhden vuoden optio, jonka hän halusi nyt käyttää.

– Olin täällä vähän niin kuin try-outilla sen ajan, kun (Jani) Kukkola mietti jatkoa, Jääskeläinen naurahti pilke silmäkulmassa.

Puolustaja pelasi päättyneellä sesongilla 23 runkosarjaottelussa tehden 11 (5+6) tehopistettä. FC Helsingborg eteni pudotuspeleissä välieriin, missä tie nousi pystyyn Linköpingiä vastaan.