Superlupaus jatkaa Divarissa – kirjoitti sopimuksen erätauolla

Nuorten maajoukkueen hyökkääjälupaus Ville Lastikka iskee maaleja myös alkavalla kaudella Hämeenlinnan Steelersin paidassa. Arkistokuva: Mika Hilska/Salibandyliiga

Nuorten maajoukkueen hyökkääjälupaus Ville Lastikka iskee maaleja myös alkavalla kaudella Hämeenlinnan Steelersin paidassa. Arkistokuva: Mika Hilska/Salibandyliiga
Nuorten maajoukkueen hyökkääjälupaus Ville Lastikka iskee maaleja myös alkavalla kaudella Hämeenlinnan Steelersin paidassa. Arkistokuva: Mika Hilska/Salibandyliiga

Viime kaudella miesten Divarin pistepörssin voittanut Ville Lastikka jatkaa uraansa Hämeenlinnan Steelersissä. Jatkosopimuksen julkistus järjestettiin poikkeuksellisesti hyväntekeväisyysottelussa.

19-vuotiasta Lastikkaa pidetään yhtenä maan lupaavimmista pelaajista. Huikean viime kauden päätteeksi alkoikin kova spekulointi nuoren hyökkääjän mahdollisesta siirtymisestä isompiin ympyröihin.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Lastikan perässä kevään siirtomarkkinoilla oli useita liigaseuroja. Vielä viime metreillä ennen Steelers-sopimusta kisassa olivat mukana tiettävästi Classic ja Tapanilan Erä.

71 (51+20) tehopistettä Divarin runkosarjassa iskenyt laitahyökkääjä päätti kuitenkin uusia sopimuksensa hämeenlinnalaisten kanssa. Allekirjoitustilaisuus järjestettiin viime viikonloppuna Trackers-legendoja vastaan pelatun hyväntekeväisyysottelun erätauolla.

Lastikka oli myös nuorten maajoukkueen kantavia voimia, kun Suomi voitti alle 19 vuotiaiden MM-kultaa Helsingborgissa. Hän voitti kisojen pistepörssin tehoin 9+5=14.

11 comments

  1. Surullista.. meni lastikka helppoon.. oman kehityksen kannalta olisi kannattanut mennä liigaan pelaamaan. No kukin tavallaan.

  2. Veikkaan, että Lastikka ite tietää parhaiten mikä on paras ratkaisu. Esim. toissa kaudella pelasi vain puolkautta divaria ja sitten tällä kaudella huikeen ekan kokonaisen kauden. Nuori poika ja on sillä aikaa hakata kovaa tulosta liigassa! Varmasti saa nuorelle pojalla tärkeetä vastuuta steelerssissä ja ei toi divari mikään huono paikka ole kehittyä, kuullun perusteella hämeenlinnassa tehään kesälläkin muuta kuin rillataan…

  3. Mahtava juttu.

    Huoh:lle
    Lastikka olis mennyt helppoon jos olis lähteny vihreimpien nurtsien toivossa valtateille. Niin moni lupaus on kuihtunut haukkaamalla luvatun kullan sijasta vaan ripulia.
    Lastikka pelannu yhen kauden vasta miesten divaria, herranjestas mihinkään kiire ole..

  4. Eiköhän tässä kohtaa vaakakupissa paina muut asiat, parolannummi ja opiskelut… Tässä lajissa kun ei rikastumaan pääse niin fiksuna poikana Ville hoitaa taustat kuntoon jotta on sitten uran jälkeen helpompi hengittää

  5. Hämeenlinna on etenkin opiskelukaupungina paljon edellä mm. Helsinkiä, Tamperetta, Turkua, Jyväskylää, Oulua ja Lappeerantaa. Harmi, että liigajoukkueet löytyvät tällaisistä paikoista missä opiskelumahdollisuudet niin kehnot.

  6. Hyvä kun jäi Divariin vielä. Tuleva kausi ei tule olemaan enää niin helppo kuin ensimmäinen, kun pääsi vähän ns. ”puskista yllättämään”. Ensi kaudella kun paukuttaa vielä kun paukuttaa yli 70 pojoa, niin sitten voi siirtyä uusiin haasteisiin!

  7. HML vetää kyllä pikkasen himaan, kyllä nyt meillä stadissa on huhujen perusteella ihan hyviä opiskelumestoja;-))

  8. On henkilöitä jotka tunnistavat sarkasmin, ja sitten on meitä jotka kirjoitamme kommentteja Pääkalloon.

  9. On hienoa että saamme ensi vuonnakin seurata hyviä junnuja Elenialla. Kiitos Ville,että jatkat Steelersin riveissä.