Divarit

Superlupaus jatkaa Divarissa – kirjoitti sopimuksen erätauolla

12.05.
2015
11 Kommenttia
9
Divarit
Nuorten maajoukkueen hyökkääjälupaus Ville Lastikka iskee maaleja myös alkavalla kaudella Hämeenlinnan Steelersin paidassa. Arkistokuva: Mika Hilska/Salibandyliiga

Nuorten maajoukkueen hyökkääjälupaus Ville Lastikka iskee maaleja myös alkavalla kaudella Hämeenlinnan Steelersin paidassa. Arkistokuva: Mika Hilska/Salibandyliiga

Viime kaudella miesten Divarin pistepörssin voittanut Ville Lastikka jatkaa uraansa Hämeenlinnan Steelersissä. Jatkosopimuksen julkistus järjestettiin poikkeuksellisesti hyväntekeväisyysottelussa.

19-vuotiasta Lastikkaa pidetään yhtenä maan lupaavimmista pelaajista. Huikean viime kauden päätteeksi alkoikin kova spekulointi nuoren hyökkääjän mahdollisesta siirtymisestä isompiin ympyröihin.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Lastikan perässä kevään siirtomarkkinoilla oli useita liigaseuroja. Vielä viime metreillä ennen Steelers-sopimusta kisassa olivat mukana tiettävästi Classic ja Tapanilan Erä.

71 (51+20) tehopistettä Divarin runkosarjassa iskenyt laitahyökkääjä päätti kuitenkin uusia sopimuksensa hämeenlinnalaisten kanssa. Allekirjoitustilaisuus järjestettiin viime viikonloppuna Trackers-legendoja vastaan pelatun hyväntekeväisyysottelun erätauolla.

Lastikka oli myös nuorten maajoukkueen kantavia voimia, kun Suomi voitti alle 19 vuotiaiden MM-kultaa Helsingborgissa. Hän voitti kisojen pistepörssin tehoin 9+5=14.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
huoh
12/05/2015
Surullista.. meni lastikka helppoon.. oman kehityksen kannalta olisi kannattanut mennä liigaan pelaamaan. No kukin tavallaan.
S7
13/05/2015
Veikkaan, että Lastikka ite tietää parhaiten mikä on paras ratkaisu. Esim. toissa kaudella pelasi vain puolkautta divaria ja sitten tällä kaudella huikeen ekan kokonaisen kauden. Nuori poika ja on sillä aikaa hakata kovaa tulosta liigassa! Varmasti saa nuorelle pojalla tärkeetä vastuuta steelerssissä ja ei toi divari mikään huono paikka ole kehittyä, kuullun perusteella hämeenlinnassa tehään kesälläkin muuta kuin rillataan...
Loisto
13/05/2015
Mahtava juttu.

Huoh:lle
Lastikka olis mennyt helppoon jos olis lähteny vihreimpien nurtsien toivossa valtateille. Niin moni lupaus on kuihtunut haukkaamalla luvatun kullan sijasta vaan ripulia.
Lastikka pelannu yhen kauden vasta miesten divaria, herranjestas mihinkään kiire ole..
Hml vetää
13/05/2015
Eiköhän tässä kohtaa vaakakupissa paina muut asiat, parolannummi ja opiskelut... Tässä lajissa kun ei rikastumaan pääse niin fiksuna poikana Ville hoitaa taustat kuntoon jotta on sitten uran jälkeen helpompi hengittää
HML
13/05/2015
Hämeenlinna on etenkin opiskelukaupungina paljon edellä mm. Helsinkiä, Tamperetta, Turkua, Jyväskylää, Oulua ja Lappeerantaa. Harmi, että liigajoukkueet löytyvät tällaisistä paikoista missä opiskelumahdollisuudet niin kehnot.
1x2
13/05/2015
Hyvä kun jäi Divariin vielä. Tuleva kausi ei tule olemaan enää niin helppo kuin ensimmäinen, kun pääsi vähän ns. "puskista yllättämään". Ensi kaudella kun paukuttaa vielä kun paukuttaa yli 70 pojoa, niin sitten voi siirtyä uusiin haasteisiin!
S7
13/05/2015
HML vetää kyllä pikkasen himaan, kyllä nyt meillä stadissa on huhujen perusteella ihan hyviä opiskelumestoja;-))
Boris
13/05/2015
HML, oliko toi vitsi?
mä vaan
13/05/2015
HML:n viesti on trolli jos ette huomannu
Kommentoija
13/05/2015
On henkilöitä jotka tunnistavat sarkasmin, ja sitten on meitä jotka kirjoitamme kommentteja Pääkalloon.
Fani
13/05/2015
On hienoa että saamme ensi vuonnakin seurata hyviä junnuja Elenialla. Kiitos Ville,että jatkat Steelersin riveissä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.