Sveitsin maajoukkuehyökkääjä lopettaa – suomalaissentteri paikkaamaan tilannetta

Riku Kekkonen on SV Wiler-Ersigenin uusin hankinta. Kuva: Raphael Studer / unihockey.ch

Riku Kekkonen on SV Wiler-Ersigenin uusin hankinta. Kuva: Raphael Studer / unihockey.ch
Riku Kekkonen on SV Wiler-Ersigenin uusin hankinta. Kuva: Raphael Studer / unihockey.ch

Sveitsin mestari SV Wiler-Ersigen kokee jälleen kovia menestyksekkään kauden jälkeen. Seurasta lähtee ruotsalaisduo sekä -valmentaja ja nyt myös pitkäaikainen Wiler- ja Sveitsin maajoukkuepelaaja ilmoitti lopettavansa. Tilalle on jo hankittu nuoria pelaajia, sekä nyt suomalaisväriä.

Wiler-Ersigen joutuu ensi kaudella pärjäämään ilman arvostettua ruotsalaisvalmentajaa, Johan Schönbeckiä sekä ruotsalaispelaajia Henrik Olofssonia ja Isaac Rosenia. Uusin informaatio on Suomessakin pelanneen pitkäaikaisen Sveitsin maajoukkuehyökkääjä Adrian Zimmermannin, 30, lopettamispäätös. Näiden pelaajien myötä Wiler menettää jopa 180 tehopistettä.

– Pitkän aikaa sain nauttia salibandysta prioriteettina, mutta viime kaudella sitä oli todella vaikea sovittaa jo muun elämän kanssa. Nyt työ on etusijalla, Zimmermann kertoo Unihockey.ch:n uutisessa.

Näiden menetysten tuomaa aukkoa on hankittu korvaamaan aiemmin jo nuoret talentit Nicola Bischofberger ja Marco Louis Churista sekä Claudio Mutter Waldkirch-St.Gallenista. Unihockey.ch uutisoi aiemmin myös Pääkallo.fi:n tiedossa olleen Happee-hyökkääjä Jami Mannisen siirron Wilerin riveihin. Uusin kiinnitys on kuitenkin suomalaissentteri, Churissa viime kaudella runkosarjassa tehot 15+17=32 tehnyt Riku Kekkonen.

– Vaihdoin seuraa urheilullisista syistä. Haluan vihdoin pelata mestaruudesta. Olen todella innoissani, että seuran vaihtaminen oli mahdollista, sanoo kaksivuotisen sopimuksen tehnyt Kekkonen Unihockey.ch:n uutisessa.

Unihockey.ch:n uutinen aiheesta.