Ulkomaat

UHC Usterille vahvistukset Classicista ja Josbasta

22.05.
2015
0 Kommenttia
7
Ulkomaat
Pauno Kajoksisen ura jatkuu Sveitsin pääsarjassa. Kuva: Anssi Koskinen.

Pauno Kajoksisen ura jatkuu Sveitsin pääsarjassa. Kuva: Anssi Koskinen.

Tampereen Classicin hyökkääjä Markus Kulmala sekä Joensuun Josbassa menneellä kaudella pelannut Pauno Kajoksinen siirtyvät Sveitsin salibandyliiga NLA:han. Uusi seura on UHC Uster.

Kajoksinen oli Salibandyliigasta tipahtaneen Josban selvästi paras pistemies nakuteltuaan runkosarjassa tehot 20+27=47. Tuolla pistesaaliilla hän oli myös koko liigan pistepörssissä kuudes. Surullisesti joensuulaisten kannalta menneissä playouteissa Kajoksinen oli yhdessä Jarkko Nurmelan kanssa niin ikään Josban tehokkain. Viidessä ottelussa 21-vuotias, taitava keskushyökkääjä tekaisi pisteet 4+3=7.

Kulmala sen sijaan pelasi menneellä sesongilla Tampereen Classicissa. Runkosarjan 26 ottelussa hän teki mukavat tehot 19+12=31. Kolmeen pudotuspeliotteluun Classicin osalta jääneen playoff-kevään aikana 23-vuotias Kulmala teki yhden maalin.

– Markus ja Pauno ovat teknisesti todella taitavia ja he kumpikin haluavat isoa vastuuta pelaajana. He haluavat myös tutustua uuteen liigaan, kertoo UHC Usterin urheilutoimenjohtaja Thomas Schwarz seuran nettisivuilla.

Menneellä kaudella Usterissa pelasivat suomalaiset Aki Hietanen ja Lauri Liikanen.

UHC Usterin uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.