Liigat

Uusimaa: PSS-naisten ruoriin maajoukkuevalmentaja

19.05.
2015
5 Kommenttia
6
Liigat
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Uusimaa-lehden tiistain printtiversio kertoo PSS:n liiganaisten uudesta päävalmentajakiinnityksestä. Jukka Kouvalainen on solminut porvoolaisjoukkueen kanssa 1+1-vuotisen päävalmentajasopimuksen.

Viime kaudella Kouvalainen toimi juniorivalmentajana SB-Pron organisaatiossa. Kouvalainen on aiemmin valmentanut naisten liigassa muun muassa Erä III:n joukkuetta ja Tikkurilan Tiikereitä. Kouvalainen toimii parhaillaan myös Suomen tyttöjen U19-maajoukkueen päävalmentajana.

Viime kaudella PSS-naisia luotsasi kaksikko Christian Bremer ja Juha Kankaanpää. Runkosarjassa PSS:n nuori joukkue sijoittui hienosti neljänneksi. Pudotuspelien ensimmäisessä vaiheessa puolivälierissä tuli kuitenkin tappioa Happeeta vastaan.

Uusimaan mukaan PSS:llä on tällä hetkellä kasassa 12 pelaajasopimusta. Pääkallo.fi kertoi aiemmin Daniela Westerlundin ja Kristiina Järvisen siirroista PSS:stä SB-Prohon.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Tiger
19/05/2015
Piiri pieni pyörii.
77
20/05/2015
Kukasta toiseen kuin mehiläinen
66
20/05/2015
Kausi Erässä, kausi Pron junnuissa... Rahat pois hölmöiltä vuorotellen.
Kuka muuten on Porvoon veskari ensi kaudella? Eikö Nieminen lähde Strömbergin perässä Sveitsiin?
55
20/05/2015
Eikä kyllä seurat saa rahoilleen vastinetta
44
20/05/2015
Strömbergille patsas Porvoon torille!!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.