Liigat

Uusimaa: Yli puolet Ruotsin liigaseuroista oli Suomen naisten maajoukkuetähden perässä – tänne hän siirtyy

08.05.
2015
6 Kommenttia
14
Liigat
Nuoresta iästä huolimattaan My Kippilä on ehtinyt voittaa urallaan jo muun muassa nuorten MM-kultaa ja -hopeaa, naisten Suomen mestaruuden sekä kaksi kertaa Suomen cupin.

Nuoresta iästä huolimattaan My Kippilä on ehtinyt voittaa urallaan jo muun muassa nuorten MM-kultaa ja -hopeaa, naisten Suomen mestaruuden sekä kaksi kertaa Suomen cupin.

Superlupaava ja jo paikkansa Suomen naisten maajoukkueessa vakiinnuttanut My Kippilä, 18, vaihtaa seuraa. Uusimaa-lehden verkkosivujen mukaan puolustaja Kippilä siirtyy SB-Prosta Ruotsin liigajoukkue Rönnby IBK:n riveihin.

Uusimaa kertoo, että yli puolet Ruotsin liigajoukkueista oli Kippilän perässä, mutta lopulta Kippilä valitsi joukkueekseen Rönnbyn, jossa pelaa suomalaisista myös hyökkääjä Mira Wickman ja maalivahti Laura Loisa.

– Ruotsin liiga on maailman kovin sarja. Siellä pelaaminen on ollut unelmani ja tavoitteeni jo pitkään. Nyt oli opiskelujeni kannalta järkevin ajankohta lähteä, kun kirjoitukset ovat takana ja viimeiset kurssit ovat lukiossa menossa, Kippilä kommentoi Uusimaalle.

Lisää Kippilän siirrosta ja Uusimaan alkuperäinen uutinen aiheesta:
Uusimaa: My Kippilä siirtyy Rönnby IBK:hon

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Fani
08/05/2015
Mahtavaa My! Sä oot paras!
steen
08/05/2015
Hienoa, hyvin on Pro pelaajansa valmentanut, kun koko ajan porukkaa
kelpaa ulkomaille huippuseuroihin.
Steenille
08/05/2015
Pro ei yksinään ole valmentanut pelaajia. Voisin vahvasti väittää, että moni naisten/tyttöjen lupauksista on siirtynyt prohon jostain muusta seurasta muutamaa pelaajaa lukuunottamatta. Monella pelaajalla taustaa Tikkurilan Tiikereistä, PSS:stä, ÅIF:stä ja monista muista seuroista. Pro on kertymä johon on siirtynyt käytännössä parhaat pelaajat muista seuroista paitsi Erästä, joita lähialueilla on.

En toki väheksy Pron työtä, miten he ovat vaikuttaneet pelaajien kehitykseen, mutta esimerkiksi Kippilä pelasi nuorempana 95 poikien kanssa, josta on tainnut tulla se suurin kehitys aikanaan.
MY
08/05/2015
Vaikuttikohan poikaystävä Jere Jaatela päätöksentekoon?
Minna
09/05/2015
Ei ihan paras kausi Myltä - hakuetuu entisen tutkaparin messiin - ihan hyvä ratkaisu!
juu
10/05/2015
Onhan My lapsena pelaillut jossain poikien kanssa mutta kova treenaminen ja kovat pelit Prossa ovat tehneet hänestä huikean pelaajan. Onnea Prolle, toivottavasti jostain tulee korvaajia näille maailmalle lähteneille. Vai joko tulee paluumuuttajia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.