Divarit

Vaasalaisille kaksi jatkosopimusta – divarikarsintojen tehopuolustaja uusin kiinnitys

24.05.
2015
15 Kommenttia
0
Divarit
Kari-Matti Viinamäki jatkaa SB Vaasan riveissä. Arkistokuva: Elmeri Elo.

Kari-Matti Viinamäki jatkaa SB Vaasan riveissä. Arkistokuva: Elmeri Elo.

SB Vaasa on kasaamassa varsin tasokasta ryhmää ensi kaudelle Divariin. Kolme uusinta sopimusta pitävät sisällään kaksi jatkosopimusta, sekä yhden uuden tulijan.

Vaasalaisten uusimmat sopimuspelaajat ovat jatkopahvit kirjoittaneet Kari-Matti Viinamäki ja Sami Hillu, sekä divarikarsintojen puolustajien pistepörssin tänä keväänä Nurmon Jymyssä voittanut Eetu Sariola.

Viinamäki on ollut jo pitkään vaasalaisten parhaita maalintekijöitä ja viime kaudella hän käväisi farmin kautta pikavisiitillä SPV:ssäkin. Hänestä on tullut viime vuosien aikana johtava pelaaja vaasalaisille. Hillu sen sijaan on jo Divarissa kokenut puolustaja, joka on edustanut niin Blue Foxia kuin SB Vaasaa.

– Hillu ja Kartsa (Viinamäki) ovat meidän joukkuuellemme todella tärkeät palaset ensi kautta ajatellen ja olemme todella ylpeitä saadessamme pitää heidät mukana, päävalmentaja Marko Luoma kommentoi seuran nettisivuilla.

Uutena joukkueeseen liittyy toissa kaudella ensimmäisen kerran SB Vaasaa edustanut Eetu Sariola. Sariola pelasi loistavan alkukauden sesongilla 2013-14, mutta loukkaantuminen piti hänet poissa kentiltä pitkään. Joulun tienoilla mies palasi kaukaloon kakkosdivarin Nurmon Jymyssä, joka oli lähellä nousta Divariin, kunnes joutui toteamaan Porin Karhut paremmakseen viimeisellä kierroksella. Sariola itse pokkasi divarikarsintojen puolustajien pistepörssin voiton.

– Mukava päästä pelaamaan Divaria vuoden tauon jälkeen. Viime kerrasta jäi paljon hampaankoloon, kun hyvä kausi päättyi kesken loukkaantumisen takia, Sariola itse sanoo SB Vaasan uutisessa.

SB Vaasan nettisivujen uutinen Hillun ja Viinamäen jatkosopimuksista
SB Vaasan nettisivujen uutinen Eetu Sariolan sopimuksesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Miko
24/05/2015
Vaasa rakentaa kovan puolustuksen. Kiinnittänyt tähän asti Saari, Järvinen, E.Sariola, Hillu ja A.Kukko. Huhujen mukaan Mountassir ja O-J.Sariola ovat myös liittymässä joukkueseen. Listalta puuttuu vielä Lehtivuori ja Pietilä. Yhdeksän kovatasoista puolustajaa, mutta miten näille kaikille saadaan riittävästi peliaikaa? Kuka on valmis istumaan penkillä tai jopa katsomossa?
Fani
25/05/2015
Perinteisesti ainakin muutama on sairastuvalla, joten hyvä vaan, että on korvaajia
Vaasaan Try-Outille
25/05/2015
Kuulemma menossa mielenkiintoisia pelaajia.
Joo
25/05/2015
Lisää puolustajia Try-Outille?
Milloin
25/05/2015
Milloin SB Vaasalla on Try Out?
Niin no...
25/05/2015
Eiköhän esimerkiksi A. Kukko voi pelata keskustaakin. Ja faktaa on ettei kaikki tuossa aiemmin mainitut nimet tule SB Vaasassa pelaamaan ensi kaudella.
Kyl
25/05/2015
Sariola kuulemma ollut myös keskusteluissa SPV:n kanssa. Ei saanut lounasetua paperille, joten suuntasi Vaasaan.
Fani, Loviisa
25/05/2015
suht hyvälle näyttää Vaasan meininki!
Liiga
26/05/2015
Vaasa nyt selvästi hakeutumassa liigaan. Sopimuksen tehneet ja huhu hankinnat ovat sitä luokkaa että pärjäävät liigassakin ja tuolla nipulla nousukin on realistinen.
Yes
26/05/2015
Mutta mistä löytyy maalivahti?
Huhumaa
26/05/2015
David Rytych suuntaa Vaasaan.
26/05/2015
Kyllä sieltä vielä maalivahti jos kaksikin tulee.
David Rytych
26/05/2015
Olis kyllä huikee kassari Vaasalle,on kuulemma menossa opiskelemaan sinne?
Onko tässä huhussa perää?
Sepi
26/05/2015
varma tieto. Lisäksi Hannes Hannula tekee paluun Vaasaan.
Avosylin otettais
26/05/2015
myös otettais Rytych jos Vaasaan tulossa opiskeleen.
Taitaa vaan olla aika iso huhu liikkeellä

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.