Vaasalaisille kaksi jatkosopimusta – divarikarsintojen tehopuolustaja uusin kiinnitys

Kari-Matti Viinamäki jatkaa SB Vaasan riveissä. Arkistokuva: Elmeri Elo.

Kari-Matti Viinamäki jatkaa SB Vaasan riveissä. Arkistokuva: Elmeri Elo.
Kari-Matti Viinamäki jatkaa SB Vaasan riveissä. Arkistokuva: Elmeri Elo.

SB Vaasa on kasaamassa varsin tasokasta ryhmää ensi kaudelle Divariin. Kolme uusinta sopimusta pitävät sisällään kaksi jatkosopimusta, sekä yhden uuden tulijan.

Vaasalaisten uusimmat sopimuspelaajat ovat jatkopahvit kirjoittaneet Kari-Matti Viinamäki ja Sami Hillu, sekä divarikarsintojen puolustajien pistepörssin tänä keväänä Nurmon Jymyssä voittanut Eetu Sariola.

Viinamäki on ollut jo pitkään vaasalaisten parhaita maalintekijöitä ja viime kaudella hän käväisi farmin kautta pikavisiitillä SPV:ssäkin. Hänestä on tullut viime vuosien aikana johtava pelaaja vaasalaisille. Hillu sen sijaan on jo Divarissa kokenut puolustaja, joka on edustanut niin Blue Foxia kuin SB Vaasaa.

– Hillu ja Kartsa (Viinamäki) ovat meidän joukkuuellemme todella tärkeät palaset ensi kautta ajatellen ja olemme todella ylpeitä saadessamme pitää heidät mukana, päävalmentaja Marko Luoma kommentoi seuran nettisivuilla.

Uutena joukkueeseen liittyy toissa kaudella ensimmäisen kerran SB Vaasaa edustanut Eetu Sariola. Sariola pelasi loistavan alkukauden sesongilla 2013-14, mutta loukkaantuminen piti hänet poissa kentiltä pitkään. Joulun tienoilla mies palasi kaukaloon kakkosdivarin Nurmon Jymyssä, joka oli lähellä nousta Divariin, kunnes joutui toteamaan Porin Karhut paremmakseen viimeisellä kierroksella. Sariola itse pokkasi divarikarsintojen puolustajien pistepörssin voiton.

– Mukava päästä pelaamaan Divaria vuoden tauon jälkeen. Viime kerrasta jäi paljon hampaankoloon, kun hyvä kausi päättyi kesken loukkaantumisen takia, Sariola itse sanoo SB Vaasan uutisessa.

SB Vaasan nettisivujen uutinen Hillun ja Viinamäen jatkosopimuksista
SB Vaasan nettisivujen uutinen Eetu Sariolan sopimuksesta

15 comments

  1. Vaasa rakentaa kovan puolustuksen. Kiinnittänyt tähän asti Saari, Järvinen, E.Sariola, Hillu ja A.Kukko. Huhujen mukaan Mountassir ja O-J.Sariola ovat myös liittymässä joukkueseen. Listalta puuttuu vielä Lehtivuori ja Pietilä. Yhdeksän kovatasoista puolustajaa, mutta miten näille kaikille saadaan riittävästi peliaikaa? Kuka on valmis istumaan penkillä tai jopa katsomossa?

  2. Perinteisesti ainakin muutama on sairastuvalla, joten hyvä vaan, että on korvaajia

  3. Eiköhän esimerkiksi A. Kukko voi pelata keskustaakin. Ja faktaa on ettei kaikki tuossa aiemmin mainitut nimet tule SB Vaasassa pelaamaan ensi kaudella.

  4. Sariola kuulemma ollut myös keskusteluissa SPV:n kanssa. Ei saanut lounasetua paperille, joten suuntasi Vaasaan.

  5. Vaasa nyt selvästi hakeutumassa liigaan. Sopimuksen tehneet ja huhu hankinnat ovat sitä luokkaa että pärjäävät liigassakin ja tuolla nipulla nousukin on realistinen.

  6. Olis kyllä huikee kassari Vaasalle,on kuulemma menossa opiskelemaan sinne?
    Onko tässä huhussa perää?

  7. myös otettais Rytych jos Vaasaan tulossa opiskeleen.
    Taitaa vaan olla aika iso huhu liikkeellä