Liigat

Video: NST:n legendat kaatoivat nykyjoukkueen – hyväntekeväisyyteen lähes 2500 euroa

19.05.
2015
3 Kommenttia
9
Liigat
Joukkueet ryhmäpotretissa ottelun jälkeen. Kuva: Markku Taurama

Joukkueet ryhmäpotretissa ottelun jälkeen. Kuva: Markku Taurama

NST:n miesten nykyjoukkue kohtasi seuran legendoista koostuneen joukkueen hyväntekeväisyysottelussa viime perjantaina Lappeenrannassa. Tammikuussa menehtyneen ex-NST Maunu Jääskeläisen perheelle kerättiin tapahtumassa lähes 2500 euron potti.

Seuran mailanpainajaisten yhteydessä pelattu ottelu veti paikalle noin 600 ihmistä, jotka saivatkin todistaa vauhdikasta näytelmää. Legendat olivat pitkään perässä, mutta päätöserässä konkarit jyräsivät voittoon lukemin 10-6.

Legendajoukkueesta Salibandyliigan kauden 1999-2000 maalipörssin voittanut Jarno Heiskanen osoitti olevansa yhä pelimies viimeisteltyään hattutempun. Alla olevassa koosteessa on nähtävissä myös MM-hopeaa saavuttaneen 41-vuotiaan Heiskasen ilmava tuuletus ensimmäisen osuman jälkeen.

NST:n vanhoilla pelaajilla on tarkoitus jatkaa alumnitoimintaa perustamalla yhdistys, joka auttaa vähävaraisia perheitä, tukee seuran juniorijoukkueita sekä on järjestämässä uusia hyväntekeväisyystapahtumia.

33-vuotiaana menehtynyt Jääskeläinen edusti Salibandyliigassa NST:tä sekä Divarissa NST:n lisäksi Barbaareita, SC Kaneettia ja Blackbirdsiä.

Markku Tauraman ja Tuomas Vitikaisen kuvat tapahtumasta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen
Kaaleppi
19/05/2015
Pelasko tuo liigaporukka ykkösrosterilla? Ei meinaan nakkisormien edustuksella kovin hyvin mene jos yli 40v ikämiehet höntsäilee voiton.
Arponen näyttää paria päätä lyhempänä rivissä niinkun junnu olis eksynyt aikuisten peliin:)
Maamme laulun laulaneen lauluääni oli aika korvia raastava. Noiden kanssa vissiin arvotaan aina saunaillassa hold-em pöydässä laulaja.
Ei se voitto vaan tarkoitus
19/05/2015
Hieno tapahtuma ! Eiköhä tuon ottelun tärkein asia toteutunut eli tuottojen ohjaaminen Jääskeläisen perheelle. Ei taidettu ihan tosissaan läpsytellä :D
Kaalepille
20/05/2015
Tais olla kuitenkin kyse Reposen polttarijekusta tuossa maammelaulussa :)

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.