Divarit

Wirmosta ilmiön luonut vahva taustahahmo siirtyy syrjään – ”Ratkaisu oli vaikea”

28.05.
2015
2 Kommenttia
4
Divarit
Kuva: Jarmo Jokila

Kuva: Jarmo Jokila

Mainiota työtä SBS Wirmon taustoilla tehnyt Tomi Auremaa siirtyy sivuun joukkueen managerin tehtävistä.

SBS Wirmo on noussut muutamassa vuodessa raketin lailla salibandykansan tietoisuuteen. Yleisöä ja tunnetta on riittänyt Wirmon peleissä ja piskuinen mynämäkeläisseura on pärjännyt odotettua selkeästi paremmin miesten Divarissa.

Wirmon nostattama salibandyhuuma Mynämäellä palkittiin myös Salibandyliiton toimesta vuoden salibandytekona kauden 2012–2013 päätteeksi. Palkinnon kävi pokkaamassa juuri Auremaa – täysin ansaitusti.

Auremaa perustelee vetäytymistään tiedotteessa seuraavasti:

Wirmon kausi 2014-2015 päättyi keväällä, mutta uutta on valmisteltu jo jonkin aikaa. Joukkueen toiminta jatkuu tulevallakin kaudella tutun päävalmentajan Petri Seppisen komennossa. Myös pelaajarunko pysyy pääosin samana, toki joitakin muutoksia on tulossa. Ryhmän tavoitteena on tarjota katsojille jälleen urheiluelämyksiä ja sijoittua sarjassa siten, että pudotuspelejä pelataan Mynämäessä jälleen keväällä.

Miesten edustuksen kivijalka on vahva ja tulevaisuus näyttää hyvältä. Seuran juniorimylly tuottaa koko ajan uusia oman kylän poikia, jotka ovat niitä tärkeitä tulevaisuuden vastuunkantajia. Toivon mukaan jälleen muutama poika murtautuu edustusjoukkueeseen ensi kaudeksi.

Olen itse ollut Wirmon toiminnassa mukana perustamisvuodesta 1993 alkaen. Välillä pidin muutaman vuoden tauon, kun opiskelin Jyväskylässä, mutta palasin kuitenkin takaisin minulle rakkaaseen yhteisöön. Viimeiset vuodet ovat olleet ikimuistoisia. HaNi-hallin valmistuminen vuosikymmenen alussa antoi seuralle valtavan mahdollisuuden kehittää toimintaa ja siinä on myös onnistuttu. Juniorien määrä on kasvanut ja molempien sukupuolten edustusjoukkueet pyörivät mallikkaasti. Kruununa oli miesten nousu kaksi vuotta sitten ykkösdivariin. Joukkue on näyttänyt, että se myös pärjää siellä.

Nyt on kuitenkin minun aika siirtyä syrjään ja luovuttaa viestikapula eteenpäin. Mikko Immonen, pitkän linjan wirmolainen, ottaa hoitaakseen niitä tehtäviä, joita minä olen tehnyt.

Wirmo pyörii kaikin tavoin vapaaehtoisvoimin, mutta miesten edustusjoukkueen pyörittäminen sitoo niin paljon aikaa ja muita resursseja, että nyt täytyy vetää happea. Ratkaisu oli vaikea, mutta se oli pakko tehdä. Vapautuvalle ajalle on kyllä käyttöä. Molemmat pienet lapseni harrastavat aktiivisesti liikuntaa ja isää tarvitaan kentillä ja saleilla joka päivä.

Toivon mukaan tapaamme HaNi-hallissa ensi kaudellakin. Olen ihan varmasti lehtereillä jännittämässä mustakeltaisten värien puolesta samalla tavalla kuin ennenkin, vaikka rooli on aika lailla erilainen.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Loistava
28/05/2015
Persoona poistui Divarista,iso sääli mutta ymmärrettävä o se että on muutakin elämässä kuin tämä reikäpallo!Aivan huikee tyyppi tämä Aure!
haiski
29/05/2015
Mahtava persoona,huikeeta duunia!!

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.