Divarit

Blue Foxille kaksi jatkosopimusta sekä paha menetys

15.06.
2015
1 Kommentti
3
Divarit
Blue Fox solmi tärkeitä jatkosopimuksia. Kuva: Juhani Järvenpää

Blue Fox solmi tärkeitä jatkosopimuksia. Kuva: Juhani Järvenpää

Uusikaarlepyyn ylpeys, IBF Blue Fox on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun Mikael Nyvall ja Jonathan Sjöblom kirjoittivat nimensä alle papereihin. Lähtijöiden listalle voidaan lisätä kuitenkin kova nimi, kun Jukka Keskisipilä siirtyy astetta alemmalle sarjatasolle.

Mikael Nyvall ja Jonathan Sjöblom eivät välttämättä sano paljoakaan suurelle salibandy-yleisölle, mutta he ovat pelanneet Divarissa jo todella pitkään. Kumpikin on edustanut Blue Foxin edustusjoukkuetta jo 10 kautta ja pelejä on kertynyt vyölle jo melkoinen määrä.

Puolustavammilla avuilla varustettu Sjöblom on pelannut 235 ottelua Divarissa ja tehnyt niissä 64 tehopistettä. Nyvall sen sijaan on pelannut 243 peliä ja tehnyt 159 tehopistettä. He ovat pelanneet pitkään pienemmissä rooleissa Blue Foxin kärkikenttien takana, mutta nyt on sauma ottaa isompaa vastuuta.

– Nyvall pelasi erinomaisesti viime kaudella ja odotan paljon häneltä hyökkäyspelissä. Sjöblom on meille todella tärkeä puolustava pelaaja ja näen hänet paletissamme puolustavana sentterinä. Hän on monipuolinen pelaaja, joka voi pelata myös pakkina, jos tarvitaan, päävalmentaja Jori Isomäki kertoo.

Blue Fox koki samalla myös kovan menetyksen, sillä viime kaudella seuraan tullut ja 20+8 -tehot sinikettujen paidassa runkosarjassa tehnyt Jukka Keskisipilä siirtyy kakkosdivariin, kasvattajaseuraansa Toholammin Urheilijoihin.

TU saa kovan luokan pelimiehen rosteriinsa myös Oulun suunnalta, kun KeLyä Divariin nostamassa ollut Jukan veli, Harri Keskisipilä pukee niin ikään Toholammin paidan päälleen ensi kaudella. Asiasta uutisoi TU Facebook-sivuillaan.

Blue Foxin uutinen jatkosopimuksista
TU:n Facebook-päivitys Keskisipilän sopimuksesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Hokki
16/06/2015
Kuka on koka Divarin ärsyttävin pelaaja? Onko se Mikael Nyvall? Ainakin hän on kärkiviisikossa mukana.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.