Divarit

Blue Foxille kolme tärkeää jatkosopimusta – ”Erilainen joukkue aiempiin kausiin verrattuna”

05.06.
2015
1 Kommentti
1
Divarit
Anton Kallvik oli Blue Foxin kolmanneksi paras pistemies viime kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää.

Anton Kallvik oli Blue Foxin kolmanneksi paras pistemies viime kaudella. Kuva: Juhani Järvenpää.

Blue Fox ilmoitti tällä viikolla nettisivuillaan kolmesta tärkeästä jatkosopimuksesta. Joukkueen riveissä jatkavat Robin Holländer, Anton Kallvik ja Johnny Fredrikson.

Blue Foxin tilanne ei ole vaikuttanut hääviltä kesän kynnyksellä, kun päävalmentaja Markus Åbb jätti pestinsä ja lähti naapuriseura Pietarsaaren Jeppikseen. Hänen paikkansa täytti Jori Isomäki, joka on pelaajapuolella merkittävä menetys. Trio Sami Saari, Samir Mountassir ja Henry Backman sen sijaan suuntasivat SB Vaasaan ja Blue Fox -legenda Johnny Ojalan jatko on vaakalaudalla.

Näin ollen kolmikon Kallvik, Holländer ja Fredrikson jatkaminen on äärimmäisen tärkeä uutinen seuralle ja he saanevatkin vielä aiempaa suurempaa roolia tällä kaudella.

– Meille tarjotaan isompaa roolia ja se on mukavaa. Meillä tulee olemaan erilainen joukkue aiempiin kausiin verrattuna, mutta vahva joukkuehenkemme tulee edelleen olemaan yksi vahvuuksistamme. Saatamme tarvita vielä jokusen vahvistuksen, mutta tilanne näyttää nyt jo ihan hyvältä, Holländer juttelee Blue Foxin nettisivuilla.

Kolmikko kertoo uutisessa omista tavoitteistaan, joista paistaa siniketuille tyypillinen uhrautuva asenne ja joukkuepelin tärkeys. Pisteiden valossa viime vuosina etenkin Kallvik on noussut pinnalle. Loukkaantumisista viime kaudella kärsinyt Holländer on jo aiemmin osoittanut kykenevänsä isoon rooliin Divarissa. Fredrikson on enemmän ”jokapaikanhöylä”-tyyppinen pelaaja.

Kolmikko on myös jo kokenut tällä tasolla. Holländerillä pelejä Divarissa on alla 219 ja pisteitä niissä 71+52. Kallvik on pelannut Foxissa jo seitsemän kautta ja oli viime kaudella joukkueen kolmanneksi paras pistemies tehoin 22+9. Fredrikson on edustanut seuraa niin ikään seitsemän kauden ajan ja tehnyt 167 ottelussa tehot 26+31.

– He ovat rutinoituneita pelaajia, joilla on tärkeä rooli kentällä ja sen ulkopuolella. Kaikilla on suuri Blue Fox -sydän. Me rakennamme omien poikiemme varaan ja haemme muutamaa pelaajaa ulkopuolelta, kertoo päävalmentaja Jori Isomäki Blue Foxin uutisessa.

Blue Foxin uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Hmm
06/06/2015
Kuka on sanonut että Isomäki ei pelaa? Riippuu varmasti siitä jos löytyy tarpeeksi monta tasokkaita puolustajia joukueeseen.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.