Divarit

Erä Akatemialle kolme uutta pelaajaa – mukana parin vuoden takainen SM-hopeamitalisti

13.06.
2015
2 Kommenttia
2
Divarit
Valtteri Vapola (nro 40) on yksi Erä Akatemian uusista kiinnityksistä. Kuva: Salibandyliiga

Valtteri Vapola (nro 40) on yksi Erä Akatemian uusista kiinnityksistä. Kuva: Salibandyliiga

Erä Akatemia on julkaissut Facebook-sivuillaan jälleen kolme uutta sopimusta. Joukkueeseen liittyvät Henry-Matias Tuomaala, Valtteri Vapola sekä Petri Kuitunen.

Tuomaala liittyy joukkueeseen Erän A-junioreista ja Vapola sen sijaan Erän liigajoukkueesta. Tuomaala kävi pelaamassa yhden ottelun verran myös Divaria Akatemian paidassa jo viime kaudella. Vapola pelasi viime kaudella 18 Salibandyliigan runkosarjan ottelussa tehoin 3+3=6.

ÅIF:sta saapuvalla Petri Kuitusella on niin ikään liigatausta, sillä hän edusti kaudella 2012-13 SM-hopeaa haalinutta SSV:tä 20 ottelussa tehopistein 3+2. SM-hopeamitali löytyy myös kaudelta 2011-12, mutta tuolloin tilille kertyi vain yksi Salibandyliigan ottelu. Viime kaudella Kuitunen tehtaili Divarissa ÅIF-paidassa tehot 1+4=5.

Erä Akatemian Facebook-päivitys aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
MOSA
13/06/2015
Akateemikot kasaamassa aika hyvää nippua. Viime kauden haasteet eivät enään näytä samalta. Hyvä maalivahti, vahva puolustus ja nyt selkeästi vahvistunut ja nuortunut hyökkäys.
JIB
17/06/2015
SM-mitalien määrät ja värit ovat toissijaisia asioita kun mitataan pelimiehen tai vahvistuksen statusta. Pääasiassa SSV:n vilttiketjussa istuneelle pelaajalle divarin taso taisi olla yllätys ja peliesitykset ÅIF:ssä olivat kovin vaatimattomia.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.