Liigat

Lopettamassa ollut NST-kapteeni jatkaa sittenkin uraansa

07.06.
2015
0 Kommenttia
6
Liigat
Tuomas Arponen mätti viime kaudella 20 maalia Lappeenrannan NST:lle. Kuva: Markku Taurama.

Tuomas Arponen mätti viime kaudella 20 maalia Lappeenrannan NST:lle. Kuva: Markku Taurama.

Lappeenrannan NST:n miehet saivat tärkeän allekirjoituksen sopimuspaperiin, kun Tuomas Arponen teki maanantaina seuran kanssa jatkosopimuksen.

NST:n kapteenina viime kaudellakin toiminutta Arposta ei ole totuttu näkemään pistetilastojen kärjessä, mutta mennyt sesonki oli hänen osaltaan hyvä, kun 26 ottelussa syntyivät tehot 20+12=32.

Kovana ja periksiantamattomana taistelijana tunnettu Arponen oli Pääkallo.fi:n tietojen mukaan jo lopettamassa uraansa tähän kevääseen, mutta pyörsi päätöksensä ja jatkaa näin ollen NST:n hyökkääjistössä.

Arponen on pelannut Salibandyliigaa kymmenen kauden ajan, joista viisi on vierähtänyt NST:n paidassa ja viisi Joensuun Josbassa. Tehopisteitä on runkosarjassa kertynyt 211 ottelussa kaikkiaan 54+46=100 ja pudotuspeleissä 24 ottelussa 2+4=6.

NST:n uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.