Ulkomaat

Maajoukkue lähivuosien tavoitteena – Divarin tehopelaaja matkalla Allsvenskaniin?

27.06.
2015
2 Kommenttia
0
Ulkomaat
Sami Saarinen (28) on tehnyt vaikutuksen Allsvenskan-tryoutillaan. Arkistokuva: Jari Turunen

Sami Saarinen on tehnyt vaikutuksen Allsvenskan-tryoutillaan. Arkistokuva: Jari Turunen

Viime kaudella Steelersissä ja aikaisemmin esimerkiksi Sveitsin Grasshopper-Club Zürichissä pelannut Sami Saarinen on esiintynyt positiivisesti Hudik/Björkberg IBK:n tryouteissa ja osapuolet ovat lähellä sopimusta.

Allsvenskaniin tulevaksi kaudeksi noussut Hudik/Björkberg järjesti torstaina tryout-ottelun ja Saarinen viimeisteli ottelussa kaksi maalia.

Joukkueen valmentaja Andreas Asp kommentoi Helahälsinglandin haastattelussa:

– Saarinen olisi selkeä vahvistus joukkueelle, mikäli liittyy ryhmään. Hänen pelissään on nopeutta sekä voimaa ja hän pystyy luomaan hyviä maalintekotilanteita itselleen. Meillä hän saattaisi saada suuremman roolin, kuin Superliigajoukkueissa.

Suomen maajoukkuepaikkaa tulevina vuosina tavoitteleva Saarinen itse suhtautuu Hudik/Björkbergin kiinnostukseen positiivisesti:

– Tämä on mielenkiintoinen seura ja joukkuehenki on hyvä. Suuri osa pelaajista on ollut mukana alusta asti ja he luovat seuralle identiteetin. Tärkeintä tässä vaiheessa on, että löydämme tyttöystävän kanssa itsellemme sopivan paikan.

Lisää aiheesta:

Helahälsingland: Saarinen visade framfötterna i tryoutmatch

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Junnu#8
27/06/2015
Olisi Steelersille kova menetys! Jos Suarinen:D päättäisi lähteä Ruotsiin.
:D
28/06/2015
:D

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.