Maajoukkueet

Maajoukkuepuolustaja vaihtaa Ruotsista Sveitsiin – ”Haluan kokeilla jotain uutta”

29.06.
2015
0 Kommenttia
5
Maajoukkueet
Laura Mertsalmen uusi seura on UHC Dietlikon. Kuva: IFF

Laura Mertsalmen uusi seura on UHC Dietlikon. Kuva: IFF

Suomen naismaajoukkueen luottopuolustaja Laura Mertsalmi jättää talousvaikeuksiin ajautuneen ruotsalaisseura Djurgårdenin ja siirtyy Sveitsin UHC Dietlikoniin. Mertsalmi oli joukkueen kapteeni, kun tukholmalaiset juhlivat viime syksynä Champions Cupin voittoa Zürichissä.

25-vuotias Mertsalmi iski viime kaudella puolustajan paikalta kaikkiaan 39 ottelussa 23 tehopistettä. Hän kokee tarvitsevansa nyt uutta kipinää uralleen.

– Usean Superliigassa pelatun kauden jälkeen haluan nyt kokeilla jotain uutta. Motivaatio MM-kotikisoja kohtaan on taas kasvanut, ja odotan innolla, että pääsen tutustumaan uuteen joukkueeseen, Mertsalmi toteaa Unihockey.ch:n uutisessa.

Mertsalmen entinen seura Djurgården joutui luopumaan sarjapaikastaan naisten Superliigassa talousvaikeuksien vuoksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Henri Pitkänen
Henri Pitkänen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Lappeenranta

Twitter: @HenriPitkanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.