Liigat

Maaliruisku pyörsi lopettamispäätöksensä – palaa tuttuun seuraan

15.06.
2015
0 Kommenttia
4
Liigat
Miikka Läntinen jatkaa Salibandyliigassa. Laiahyökkääjä nähdään ensi kaudella Rauman SalBan paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Miikka Läntinen jatkaa sittenkin Salibandyliigassa. Laitahyökkääjä nähdään ensi kaudella Rauman SalBan paidassa. Kuva: Anssi Koskinen

Viimeiset kaksi kautta TPS:n paidassa esiintynyt Miikka Läntinen on pyörtänyt lopettamispäätöksensä ja pelaa ensi kaudella Salibandyliigaa Rauman SalBan paidassa. Läntinen edusti SalBaa edellisen kerran Divarissa kaudella 2012-2013.

Hyökkääjä ilmoitti kauden päätteeksi Twitterissä, että salibandyura loppui kauteen 2014-2015. Päätöksensä pyörtänyt Läntinen kertoi SalBan sivuilla paluunsa ja lopetamisaikeidensa syitä.

– Viime kausi oli monella tavalla raskas Turussakin, eikä oma peli ollut sillä tasolla kuin olisin halunnut. Kauden jälkeen nollattiin rauhassa tilanne, eikä salibandy ei ollut mielessä lainkaan. Se teki erittäin hyvää.

– Mäkilän Juhalta aloite pelaamiseen tuli. Rauhassa juteltiin useamman kerran, ja käytiin läpi erilaisia juttuja. Asiat saatiin sitten molemmin puolin aika nopeastikin järjestymään, siviilipuolen asiat täällä Turussa itse asiassa erittäin loistavasti, joten nyt pystyn keskittymään pelaamiseen täysillä, kommentoi Läntinen paluutaan SalBan sivuilla.

Läntinen on pelannut urallaan 83 Salibandyliigan ottelua TPS:ssa ja FBT Porissa. Näissä otteluissa laitahyökkääjä on iskenyt tehopisteet 71+25. Viime kaudella Läntinen pelasi ainoastaan 13 runkosarjan ottelua loukkaantumisen vuoksi.

Rauman SalBan uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.