Divarit

Maaliruisku siirtyy Sipooseen – ”Viime kausi meni ihan penkin alle”

30.06.
2015
3 Kommenttia
5
Divarit
Jyri Laine nähdään ensi kaudella ÅIF:n riveissä. Kuva: Jari Turunen (arkistokuva kaudelta 2013-14)

Jyri Laine nähdään ensi kaudella ÅIF:n riveissä. Kuva: Jari Turunen (arkistokuva kaudelta 2013-14)

Divarissa operoiva ÅIF julkisti maanantaina kovan luokan pelaajasopimuksen, kun Jyri Laine liittyi sipoolaisjoukkueen riveihin. Laine edusti viime kaudella sesongin päätteeksi Divarista pudonnutta Blackbirdsia.

– ÅIF oli mulle mieluisin vaihtoehto, koska tuntui siltä et halusin jatkaa Divarissa. Viime kausi meni ihan penkin alle itsellä ja joukkueella. Itsellä oli paljon loukkaantumisia ja motivaatio oli myös hakusessa, kun koko ajan tuli turpaan, kommentoi Laine ÅIF:n Facebook-sivulla.

Kaikkiaan maaliruisku on pelannut 108 ottelua Divarissa ja paukuttanut tehopisteet 213+59. Blackbirdsin lisäksi Laine on edustanut Divarissa SC Kaneettia.

Laineen valintaan vaikutti varmasti osaltaan myös se, että vanha tutkapari Mikko Piippo edustaa ÅIF:ia ensi kaudella. Piippo ja Laine ovat edustaneet Divarissa pelatessaan aina samaa seuraa ja tehneet tuhoisaa jälkeä kaudesta toiseen. Kaudella 2011-2012 kaksikko edusti Loviisan Toria Salibandyliigassa. Laine pelasi Salibandyliigassa 20 ottelua tehopistein 13+3.

Laine pitää hallussaan Divarin yhden kauden maaliennätystä. Hyökkääjä iski kauden 2013-14 runkosarjassa 63 maalia.

Laineen haastattelu ÅIF:n Facebook-sivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Veikkaaja
30/06/2015
Veikkaan et åiffi on kyl aika lähellä liiga nousua ens kaudel
AAS-1
01/07/2015
ÅIF on seuraavalla kaudella yksi ennakkosuosikeista, mutta liigaan ei tämä seura nouse. Joukkue haluaa voittaa ja menestyä, mutta hyppy liigatasolle vaatisi paljon enemmän panostusta kuin mihin tämä porukka on valmis ja hyvä niin. Jos jengin tavoitteena on olla menestyvä divariseura, niin on todella hienoa, että on tunnistettu omat realistiset resurssit ja asetettu tavoitteet sen mukaisiksi, eikä lähdetä tavoittelemaan kuuta taivaalta. Pojot tästä hyvästä
1x2
01/07/2015
Saapi nähdä, että lähteekö Åiffi voittamaan tosissaan ensi kaudella nyt myös pitkille vieraspelireissuille. Viime kaudella oli surkuhupaisaa, kun ei kahta kenttää meinattu saada kasaan pohjoisen ja pohjanmaan reissuille.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.