Mika Kohosen Storvreta-ura loppui tylysti – kiittää silti ruotsalaisseuraa kirjeessään

Mika Kohonen on julkaissut Storvreta IBK:n sivuilla kiitoskirjeensä. Kuva: perwiklund.se
Mika Kohonen on julkaissut Storvreta IBK:n sivuilla kiitoskirjeensä. Kuva: perwiklund.se

Mika Kohonen on kiittänyt Uppsalan salibandy-yleisöä Storvreta IBK:n kotisivuilla. SPV:hen ensi kaudeksi siirtyvä Kohonen pelasi Uppsalassa kymmenen kautta ja saavutti kolme Ruotsin mestaruutta sekä kaksi Champions Cup -voittoa.

Kohonen on kirjaillut kiitoskirjeen, vaikka hänen taipaleensa uppsalalaisseurassa päättyi tylysti. Storvreta päätti olla tarjoamatta suomalaislegendalle jatkosopimusta päättyneen kauden jälkeen.

Kiitoskirjeessään Kohonen kertaa uraansa sekä seuran saavutuksia Storvreta-uransa aikana.

– On ollut hienoa saavuttaa suuria voittoja joukkueena sekä henkilökohtaisia palkintoja ja on ollut kunnia toimia joukkueen kapteenina seitsemän vuoden ajan. Kaikkein tärkeintä minulle ovat kuitenkin olleet seuran yhteydessä tapaamani ihmiset. Uppsala tulee aina olemaan toinen kotini, vaikka urani nyt jatkuukin SPV:ssä.

– Olen ylpeä siitä, mitä saavutimme joukkueena ja seurana – niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Haluan kiittää kaikkia seuran kannattajia, kanssapelaajiani sekä taustahenkilöitä.

Koko kiitoskirje:
Mika Kohonen tackar: “Que sera, sera – whatever will be, will be”

4 comments

  1. Mikan kirje viestii siitä, mitä urheilu parhaimmillaan voi olla ja tarjota. Elämyksiä, ystävyyttä ja yhteenkuuluvaisuuden tunnetta. Upea ele urheilijalta tuoda sopimuksetta jäännin jälkeen tunteensa esille ja kiittää pelikavereita ja seuraihmisiä menneistä pelivuosista Arvostan.

  2. Kirjeesi lujittaa suomalaista tervettä itsetuntoa ja antaa aiheen meille muillekin olla ylpeä siitä aidosta sivistyneisyydestä, joka on kirjeesi kivijalkana. Se vaan toki harmittaa, ettet tullut Happeeseen, mutta eiköhän se vähin erin pystytä antamaan anteeksi, pitkin hampain mutta kuitenkin.

  3. ”Mika Kohosen Storvreta-ura loppui tylysti” No onko se nyt niin tylyä, kun ei tarjota jatkosopimusta kehäraakille? Määräaikaisia sopimuksia kun ovat.