Liigat

MM-kisaehdokkaat ja päävalmentaja jatkavat Lappeenrannassa

02.06.
2015
0 Kommenttia
8
Liigat
Juuli Hakkarainen tuulettelee ensi kaudellakin NST:n paidassa. Kuva: Topi Naskali

Juuli Hakkarainen tuulettelee ensi kaudellakin NST:n paidassa. Kuva: Topi Naskali

NST:n naiset julkaisivat viikon alkuun jatkosopimuksia. Päävalmentaja Lasse Kurrosen sopimus tuotiin julki maanantaina. Tiistaina seura tiedotti avainpelaajiin kuuluvien Inka Lampisen ja Juuli Hakkaraisen jatkopahveista.

Puolustaja Lampinen, 24, kuuluu pelaajistoon, josta valitaan maajoukkue joulukuun MM-kotikisoihin. Viime kaudella Lampinen iski tehopisteet 7+17.

Hyökkääjänä viihtyvä Juuli Hakkarainen, 25, on ollut yksi NST:n tehopelaajista viime kausina. Hakkarainen paukutti viime kaudella tehot 30+20. Myös Hakkarainen on ehdolla joulukuun MM-joukkueeseen.

Joukkueen päävalmentajana jatkava Kurronen ehti jo ilmoittaa lopettavansa valmennuksessa kauden päätteeksi. Kurroselle jäi kuitenkin nälkää pronssikauden jälkeen ja mies jatkaa päävalmentajana Joonas Haapala aisaparinaan.

Sopimukset ovat yksivuotisia.

Uutiset NST:n sivuilla:
NST:n naiset jatkaa tutussa komennossa
Inka Lampinen ja Juuli Hakkarainen jatkosopimuksiin NST:n kanssa

Muuta:
Juuli Hakkaraisen ja Lasse Kurrosen haastattelut tältä keväältä Pääkallo.fi:ssä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.