Liigat

MM-kotikisoihin tähtäävä hyökkääjä jatkaa Lappeenrannassa

25.06.
2015
0 Kommenttia
2
Liigat
Kuva: Topi Naskali

Kuva: Topi Naskali

Jaana Lirkki, 24, pelaa Lappeenrannan NST:n paidassa myös tulevalla kaudella. Lirkki allekirjoitti seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

– Olen iloinen, että koulun ja työn puolesta kuviot saatiin kuntoon. Uskon, että päätös jäädä Lappeenrantaan oli oikea ja se tukee hyvin omia ja joukkueen tavotteita. Meillä on iskukykyinen joukkue ensi kaudeksi, joten odotan innolla pelien alkamista. Lähdetään pistämään viime kauden tulosta paremmaksi, kommentoi Lirkki NST:n sivuilla.

Viime kaudella tehopisteet 12+17 nakuttanut hyökkääjä oli joukkueensa toiseksi paras pistenikkari. NST nappasi pronssia viime kauden naisten Salibandyliigassa. Kaikkiaan Lirkki on pelannut 89 runkosarjan ottelua tehopistein 42+60.

Hyvien otteiden myötä Lirkki on ollut mukana myös maajoukkueleirityksissä. Täten paikka MM-joukkueessa on yksi pelaajan ensi kauden tavoitteista.

– MM-kotikisoihin tähdätään täysillä, vaikka joukkueessa onkin melko ahdasta! Tarkoitus on tehdä työt niin hyvin kuin pystyy, linjasi Lirkki NST:n sivuilla.

NST:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.