Divarit

Näin pelataan Suomen Cupin kahdella ensimmäisellä kierroksella

26.06.
2015
0 Kommenttia
0
Divarit
SSV juhli vuoden 2015 miesten Suomen cupin voittoa. Kuva: Salibandyliiga

SSV juhli vuoden 2015 miesten Suomen cupin voittoa. Kuva: Salibandyliiga

TEHO Sport Suomen Cup 2015 – 2016 käynnistyy turnauskierroksilla 5.-6.9. ja 19.-20.9. Cupin formaatti on uudistunut turnausmuotoisina pelattavien kahden ensimmäisen kierroksen osalta.

Lohkot pelataan pääsääntöisesti, alueen joukkuemäärien salliessa, neljän joukkueen kesken ottelupareittain. Otteluparien voittajat kohtaavat lohkon finaalissa ja otteluparien häviäjät kisaavat ns. toisesta mahdollisuudesta. Lohkon finaalin voittaja etenee Cupissa seuraavalle kierrokselle kun taas finaalin hävinnyt kohtaa alakaavion otteluparin voittajan taistelussa paikasta jatkoon.

Turnausmuotoiset ottelut pelataan ratkaisuun asti jatkoaikoineen ja rangaistuslaukauskilpailuineen! Lohkovaiheesta selviää siis jatkoon kahdella voitolla. 1. kierroksen otteluohjelmat julkaistaan elokuun alussa.

Miesten Cupiin osallistuu 132 joukkuetta eli lähes 30 joukkuetta enemmän kuin vuotta aiemmin. Naisten Cupin osallistuja määrä on myös noussut reilusti ja Cupin lähtee mukaan 32 joukkuetta. Hallitsevat Cup-mestarit ovat SSV miehissä ja Classic naisissa.

Kahden ensimmäisen kierroksen lohkojaot/kaaviot on julkaistu ja ne löytävät alla olevin linkkien kautta:
Miesten TEHO Sport Suomen Cupin 1. ja 2. kierros
Naisten TEHO Sport Suomen Cupin 1. ja 2. kierros

Teksti: Salibandyliitto

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.