Liigat

Nuoret tähdet jatkavat Westendissä – maajoukkuemaalivahti jättää inkkarit

24.06.
2015
3 Kommenttia
2
Liigat
Westend Indiansin avainpelaajista muun muassa kapteeni Valtteri Kainulainen (nro. 33) jatkaa espoolaisjoukkueessa myös alkavalla kaudella. Arkistokuva: Westend Indians

Westend Indiansin avainpelaajista muun muassa kapteeni Valtteri Kainulainen (nro. 33) jatkaa espoolaisjoukkueessa myös alkavalla kaudella. Arkistokuva: Westend Indians

Kolmannen kautensa miesten Salibandyliigassa aloittava espoolainen Westend Indians on julkaissut tulevan kauden joukkueensa. Tähtipelaajat jatkavat edelleen Indians-paidassa, mutta lähtijäpuoli koostuu kokeneemmista runkopelaajista.

Aiemmin apuvalmentajana toimineen Stefan Korhosen päävalmentajapestistä Pääkallo.fi kertoi jo viime talvena. Sen lisäksi uusina niminä joukkueeseen liittyvät pääasiasassa Tapanilan Erän junioreissa torjunut maalivahti Olli Rikka sekä Nokian KrP:ssä pelannut Ville Kangasmäki.

Sen sijaan joukkueen jättävät Miika Häiväläinen, Lasse Lundström, Ilkka Mutanen sekä Viron maajoukkuemaalivahti Marek Öige. Viron vuoden pelaajaksikin valittu Öige jakoi viime kaudella tasaisesti torjuntavastuun Mikko Kirvesniemen kanssa.

Inkkariryhmän avainpelaajiksi nousseista nuorista tähdistä kaikki jatkavat joukkueessa. Markus Markkola, Eino Pesu ja Valtteri Kainulainen miehittivät jo viime kaudella joukkueen pistepörssin kärkisijat.

Viime kausi päättyi Indiansin osalta isoon pettymykseen, ja erityisesti heikko alkukausi oli isona tekijänä vaikuttamassa siihen, ettei se yltänyt pudotuspeleihin. Lopullinen sijoitus oli runkosarjassa 9:s.

Seuran tiedotteen mukaan Indians onkin aloittanut uuteen kauteen valmistautumisen hyvissä ajoin keväällä.

– Joukkue on aloittanut määrätietoisen fysiikkavalmennuksen huhtikuussa. Fysiikkavalmennuksen tavoitteena on lisätä lajinomaista voimaa, liikkuvuutta ja nopeutta sekä kehittää palautumista kestävyysharjoittelulla, uudeksi fysiikkavalmentajaksi pestattu Teemu Niemelä kertoo seuran sivuilla.

Westend Indians kaudella 2015-2016:

Alkki Ville
Astala Aaro
Granlund Samuli
Kainulainen Valtteri
Kangasmäki Ville
Kirvesniemi Mikko MV
Lehkosuo Otto
Markkola Joel
Markkola Markus
Mertaniemi Miika
Mustonen Tuomas
Nikkinen Samu
Niskanen Sami
Nykänen Eetu
Pesu Eino
Puhakka Tuomas
Rikka Olli MV
Sievänen Mikael
Toropainen Santeri
Venäläinen Teemu
Westerholm Lauri
Väyrynen Joel
Näränen Lauri
Iiskola Heikki

Toimihenkilöt:
Korhonen Stefan, päävalmentaja
Huovinen Jussi, valmentaja
Laurikainen Mikko, valmentaja
Niemelä Teemu, fysiikkavalmentaja
Lepola Antti, fysioterapeutti
Leven Tony, osteopaatti
Salminen Timo, toimihenkilö
Kolehmainen Timo, toimihenkilö
Laurila Mika, viestintävastaava

Linkki:
Uutinen Indiansin sivuilla

Edit: Mikko Kirvesniemi korjattu listaan maalivahdiksi.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Keijo
25/06/2015
Eivät tuu pärjää liigas ku lämminkäsi Mertaniemikin siirtyny veskaks - ei tartte juosta :)
Jassoo
25/06/2015
Mitä sekoilet?
KEIJO
25/06/2015
Nyt näyttää pleijaripaikka varmalta kun lämminkäsi Mertaniemi siirretty takas kentälle, oli jossain vaihees veskana. Liekkö ollu sit pääkallojen vai uuden koutsin vika , et oli aluks veska ;) Mää mittään sekoile Jassoo.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.