Ulkomaat

Ruotsalaistähdelle raju loukkaantuminen alasarjafutiksessa – vaikuttaa Suomen maajoukkuepelaajan asemaan?

26.06.
2015
3 Kommenttia
0
Ulkomaat
Falunin Jonas Adriansson on sivussa ainakin joulukuun loppuun. Kuva: perwiklund.se

Falunin Jonas Adriansson on sivussa ainakin joulukuun loppuun. Kuva: perwiklund.se

Falun IBK:n tähtipelaaja Jonas Adriansson on jo pitkään pelannut kesäharjoittelukauden aikana jalkapalloa Ruotsin nelosdivisioonassa. Tänä kesänä harrastus kävi kuitenkin kalliiksi, kun Ruotsin salibandymaajoukkueen vakiokalustoon kuuluvan hyökkääjän nivelkierukka ja sisemmät nivelsiteet vahingoittuivat kontaktitilanteessa.

Lähtökohtaisesti ilman leikkausta hoidettava vamma pitää Adrianssonin sivussa ainakin jouluun asti ja tämä saattaa tarkoittaa lähteväksi huhutun Tero Tiitun jäävän Faluniin.

Loukkaantumisen jälkeen seura on kieltänyt jalkapallon pelaamisen sopimuspelaajiltaan, mutta joukkueen valmentaja Thomas Brottman suhtautuu asiaan Innebandymagazinet.se-sivuston haastattelussa ymmärtäväisesti:

– En täysin ymmärrä ylemmältä portaalta tullutta kieltoa. Loukkaantuminen olisi yhtä hyvin voinut sattua kuntosalilla tai lajiharjoituksissa. Jalkapallo on hyvin tärkeää Adrianssonille ja laji on tukenut hänen menestymistään salibandyssä.

– Luonnollisesti tämä heikentää joukkuetta merkittävästi syyskauden aikana – Jonas on maailman parhaita hyökkääjiä. Samalla tämä antaa mahdollisuuden nuorille pelaajille ottaa suurempaa vastuuta kauden alussa.

Lue myös:
Innebandymagazinet.se: Adriansson borta minst ett halvår
Dala-Demokraten: Adriansson borta minst ett halvår

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Jonne Lehtimäki
Jonne Lehtimäki
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö
Asemapaikka: Frankfurt am Main
Twitter: @jonleh
Viestiä päättäjille
26/06/2015
Fiksuja sanoja koutsilta! Ite kanssa ihmetelly kun esim. liigassa mukana olevia junnuja ei päästetä junnu peleihin ettei vaan sattuis mitään. Se loukkaantuminen voi tosiaan tulla vaikka vessakäynnillä. Antakaa ihmisten tehdä ja harrastaa!!!
S7
26/06/2015
Täysin samaan mieltä! Aina voi sattua ja tapahtua... Kova pelaaja poissa mm. mestareiden cupista.
Mörä
27/06/2015
Lasketaanko Tiitu noihin nuoriin pelaajiin, joille tarjoutuu nyt mahdollisuus?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.