Liigat

Ruotsin liigaseura värväsi OLS:n pitkäaikaisen hyökkääjän

21.06.
2015
1 Kommentti
11
Liigat
Viime kaudella Ville Turula (vas.) pelasi OLS:n jokaisessa runkosarjaottelussa. Kuva: Jari Turunen

Viime kaudella Ville Turula (vas.) pelasi OLS:n jokaisessa runkosarjaottelussa. Kuva: Jari Turunen

Salibandyliigan Oulun Luistinseuraa tähän asti edustanut hyökkääjä Ville Turula siirtyy Ruotsin Superliigassa pelaavan IBK Dalenin riveihin. Turulan sopimus ruotsalaisseuran kanssa on kolmevuotinen.

Pitkään siirtohuhuissa olleen suomalaisen tuore sopimus julkistettiin Dalenin puolelta keskiviikkona.

Vihannista kotoisin oleva Ville Turula, 22, on edustanut koko aikuisuransa ajan OLS:aa. Viime kaudella hän esiintyi jokaisessa 26 liigan runkosarjaottelussa, ja tehoja syntyi 24 (10+14) pisteen verran. Liigaurallaan hän on pelannut OLS-paidassa yhteensä 78 ottelussa, ja pisteitä on kertynyt 29+32=61.

Hyökkääjällä on myös meriittilistallaan alle 19-vuotiaiden poikien MM-kulta vuodelta 2011. Sen lisäksi Turula on toiminut nuorten maajoukkueen kapteenina.

Päättyneellä kaudella Dalen sijoittui Ruotsin Superliigan runkosarjassa yhdeksänneksi ja jäi niukasti ulos pudotuspeleistä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen
Esko
22/06/2015
Milloin Petri Rantalan siirto IBF Faluniin julkaistaan ?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.