Divarit

Salibandyhistoriaa Seinäjoella – Mailattomat järjesti maailman pisimmän ottelun

16.06.
2015
0 Kommenttia
8
Divarit
Seinäjokelainen salibandyn erikoisseura Mailattomat järjesti hienon tapahtuman Seinäjoen urheilutalolla. Kuva: Mailattomat.

Seinäjokelainen salibandyn erikoisseura Mailattomat järjesti hienon tapahtuman Seinäjoen urheilutalolla. Kuva: Mailattomat.

Seinäjoen urheilutalolla tehtiin lauantaina salibandyhistoriaa maailmanennätyksen muodossa. Seinäjokelainen kakkosdivariseura Mailattomat nimittäin järjesti ja pelasi perjantain ja lauantain aikana maailman pisimmän salibandyottelun.

Mailattomien tekemä ennätys kirjattiin lukemin 28 tuntia ja yksi sekunti. Joukkueissa pelasi yhteensä 38 pelaajaa ja entinen ennätys parani kahdella tunnilla. Edellinen ennätys tehtiin Lappeenrannassa kesällä 2013. Tuolloin ottelu kesti siis 26 tuntia.

Ottelu alkoi perjantaina 12.6. kello 18:00 ja päättyi sekunnin yli kymmenen lauantaina 13.6. Tapahtumaa kävi seuraamassa paikan päällä kuutisen sataa henkilöä ja internetin välityksellä lähetettyä livestreamia seurasi reippaat 2000 henkeä.

Mailattomat teki myös monella tapaa hyväntekeväisyyttä, sillä sponsoreilta tullut tuotto meni lyhentämättömänä seuran junioritoiminnan kehittämiseen ja jokainen pelaaja maksoi jokaisesta maalistaan 50 senttiä Roosa nauha -kampanjaan, joka tukee kotimaista syöpätutkimusta ja neuvontapalveluita. Yleisö sai myös tuoda ja toikin paljon käytettyjä leluja, jotka tänään tiistaina jaettiin seinäjokelaisille päiväkodeille.

Itse ottelussa vastakkain pelasivat Mailattomat Shooting Stars ja Mailattomat Lost Stars. Lopputulos kirjattiin Shooting Starsin hyväksi lukemin 313-305. Tavoitteena oli pelata 30 tuntia, mutta tämä ei aivan täyttynyt, koska pelaajisto alkoi olla fyysisesti todella kovilla ja enempiä loukkaantumisia haluttiin välttää, sillä muutama pelaaja joutui jättämään jo aiemmin tapahtuman kesken.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.