Salibandyliitto julkistaa torstaina uuden toiminnanjohtajan – laji aikoo tuplata pelaajamääränsä

Salibandyliiton puheenjohtaja Ismo Haaponiemi kertoo torstaina medialle liiton uudesta strategiasta. Kuva: Peter Forsgård

Salibandyliiton puheenjohtaja Ismo Haaponiemi kertoo torstaina medialle liiton uudesta strategiasta. Kuva: Peter Forsgård
Salibandyliiton puheenjohtaja Ismo Haaponiemi kertoo torstaina medialle liiton uudesta strategiasta. Kuva: Peter Forsgård

Salibandyliitto järjestää torstaina klo 10.00 alkaen Helsingissä lehdistötilaisuuden, jossa kerrotaan merkittäviä uutisia lajin kannalta.

Medialle lähteneen kutsun mukaan Salibandyliitto aikoo tuplata lajin pelaajamäärän. Salibandyliiton sarjoissa pelasi kaudella 2014-15 yli 53 000 lisenssipelaajaa, jossa lisäystä edelliseen kauteen on yli 2000 pelaajan verran.

Tulevina vuosina Salibandyliiton tavoitteena on tuplata pelaajamäärä ja vankistaa asemaansa suomalaisessa urheilujärjestökentässä. Lehdistötilaisuudessa Salibandyliitto kertoo miten se aikoo päästä ilmoitettuun tavoitteeseen.

Salibandyn valmisteilla olevaan strategiaan liittyy myös kolme merkittävää rekrytointia, jotka esitellään medialle torstaina. Paikalla ovat Salibandyliitossa aloittavat uusi toiminnanjohtaja, huippu-urheilujohtaja ja yhteiskuntasuhteiden johtaja.

8 comments

  1. Yhteiskuntasuhteiden johtaja??? Toisaaltapa eihän tuon henkilön palkkoihin tarvitse lisenssimaksuja nostaa kuin vähän

  2. Veikkaus tulevista. Piiri pieni pyörii 🙂 Veljet kunniaan!

  3. Olisi kiva kuulla noiden tulevien rekrytointien toimenkuvat. Miten huippu-urheilujohtajan toimenkuva poikkeaa esim. siellä jo olevien kilpatoiminnan päällikön ja liigapäällikön vastaavista. Ja yhteiskuntasuhteiden johtaja? Haloo, siellä on jo viestintäpäällikkö, tiedotuspäällikkö ja tiedottaja. Eikö noiden kaikkien jo toimessa olevien pitäisi hoitaa yhteiskunnallisia suhteita? Ilmeisesti piti parille kaverille keksiä jonkunnäköinen johtajatitteli liittoon.

  4. Suomen suurimaksi Salibandy on edennyt jo sarjamaksuissa vaikka kaikilla lajeilla hinta sisältää pääasiassa osallistumisen eli käytännössä ”tilastoinnin”
    – D-juniorit Jalkapallo 150€, Jääkiekko 325€, Koripallo 165€, Lentopallo 80€ ja Salibandy760€
    -Miesten IIIdiv Jalkapallo300€, Jääkiekko450€, Koripallo310€, Lentopallo300€/150€ ja Salibandy990€ E-S ja K-S1480€
    Hinnast salibandyssa tilastoinnista ovat ”suolaiset”! Vieläkö huomioidaan se, että pienemillä paikkakunnilla samat junnut pelaavat kaikissa lajeissa, niin voi kyllä arvat mitä lajia ei valita. Lisäksi osassa Suomea jo etäisyydet tuova maksuihin hinnan lisäystä! Kohtuullistaa pitäisi nämä hinnat jos meinaa suurimaksi määrältään!

  5. AKO sua on kusetettu. Taitaa teidän seuran hallituksella olla komeat autot jos muutkin teidän seurassa on mennyt tohon samaan retkuun. Ootsä noin s….tanan tyhmä, että sä uskot tohon säbän sarjamaksusummaan.

  6. Kyllä säbämaksujen summat löytyy niin kuin muittenkin liittojen summat liittojen ja piirien sivuilta. Säbä maksut vaikka google haulla Ilmottautumisajat, hinnat ja eräpäivät! Käy kurkkaan ja jatka noitumista………..