Ulkomaat

Salibandypallo vaikutusvaltaisissa käsissä – tässäkö vuoden salibandykuva?

04.06.
2015
0 Kommenttia
4
Ulkomaat
Paavi ja 26-reikäinen pallo. Kuva: IFF

Paavi ja 26-reikäinen pallo. Kuva: IFF

Kansainvälinen salibandyliitto IFF uutisoi tänään Italian suunnalta. Salibandy on vasta pieni laji Italiassa, mutta peliväline on silti päässyt maan lajiliiton toimesta varsin vaikutusvaltaisiin käsiin.

Salibandy on alkanut saavuttaa suurien ja monilajisten urheiluseurojen huomion. Etenkin jalkapallopuolella perinteikäs SS Lazio on vastikään perustanut salibandyjaoston ja hakenut Italian salibandyliiton jäsenyyttä.

Seuran edustajisto sai toukokuun alussa kutsun vatikaaniin paavi Franciscusin toimesta. Kuvassa Italian salibandyliiton puheenjohtaja Daniele D’Anna esittelee salibandypalloa ja selittää lajin perusteita paaville.

– Ehkä emme löytäneet tietä taivaaseen, mutta siunaus matkalle kohti olympialajin statusta ei varmasti ole haitaksi, D’Anna kertoo IFF:n uutisessa.

Lue IFF:n uutinen aiheesta tästä.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.