Divarit

SB Vaasalle tulivoimaa Suomen mestareista

11.06.
2015
0 Kommenttia
1
Divarit
Kaudella 2012-13 Sami Kujala pelasi Salibandyliigan finaaleita Seinäjoella. Ensi kaudella hän tahkoaa Divaria Vaasassa. Kuva: Juha Käenmäki.

Kaudella 2012-13 Sami Kujala pelasi Salibandyliigan finaaleita Seinäjoella. Ensi kaudella hän tahkoaa Divaria Vaasassa. Kuva: Juha Käenmäki.

SPV:n Sami Kujala on pelannut viimeisen kahden kauden aikana jo farmisopimuksen myötä SB Vaasan paidassa enemmän tai vähemmän. Tulevalle kaudelle hän siirtyy vaasalaisten riveihin täysipäiväisesti.

Kujala, 23, on ollut SPV:n liigaringissä mukana kaudesta 2011-12 lähtien, ja pelannut sen jälkeen 24 Salibandyliigan ottelua sekä neljä playoff-peliä. Viimeisen kahden kauden aikana Vaasassa hän on pelannut 32 ottelua tehoin 13+16=29.

Pelaajarinkiään aiemmista kausista hieman kaventanut SPV on menettänyt poikkeuksellisen monta pelaajaa. Kujala tuli Vaasaan kehittymään ja hakemaan uutta nostetta uralleen tulevaksi kaudeksi.

– Tavoitteena on pelata ehjä kausi ja sitä kautta kehittyä pelaajana. Odotan itseltäni myös paljon tehopisteitä. Tuon joukkueelle varmasti ainakin fyysistä kuntoa ja nopeaa liikettä. Joukkueena tulemme varmasti pärjäämään hyvin, Kujala toteaa SB Vaasan nettisivuilla.

SPV:n päävalmentaja Tommy Koposen mukaan Kujala on kuitenkin edelleen heidänkin kiikarissaan, koska hän on farmisopimuksen kautta Peliveljien käytettävissä tarvittaessa.

SB Vaasan uutinen aiheesta
SPV:n joukkueen julkistamisuutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.