Divarit

Siniketuille tärkeä jatkosopimus ja yllättävä paluumuuttaja

09.06.
2015
3 Kommenttia
0
Divarit
Kuva: Jari Turunen

Kuva: Jari Turunen

Blue Fox julkaisi lauantaina kaksi uutta pelaajasopimusta, kun Ville Rynnäksen jatkosopimus ja Petri Pollarisen paluu seuraan julkaistiin.

Rynnäs on kokenut puolustaja, joka on pelannut urallaan neljän kauden aikana Divarissa 98 ottelua ja tehnyt niissä tehot 23+28=56. Alkava kausi on kolmas Blue Foxin riveissä.

– Nyt se on kaikki tai ei mitään. Tulen tekemään kaiken mahdolllisen, jotta tästä kaudesta tulisi urani paras, Rynnäs hehkuttaa Blue Foxin nettisivuilla.

Pollarinen sen sijaan on mielenkiintoinen hankinta. Hän pelasi kaudella 2012-13 sinikettujen riveissä, mutta ei ole sen jälkeen pelannut missään.

– Kun hän tuli ensimmäisiin joukkuetreeneihin, sanoin, että katsotaan nyt minkälaisessa kunnossa hän on, kun ei ole kahteen vuoteen pelannut. Täytyy sanoa, että hyvältä on meno näyttänyt ja tuntuu siltä, kuin hän vain jatkaisi siitä, mihin jäi, joukkueen päävalmentaja Jori Isomäki hehkuttaa Blue Foxin uutisessa.

Pollarinen ei ole hassumpi kaappaus, mikäli hän onnistuu nousemaan totutulle tasolleen. Hän on nimittäin pelannut Ilmajoen Salibandyssa Divaria 22 ottelua tehoin 18+14 ja Foxissa 20 ottelua tehoin 12+5. Yhteensä hän on nakuttanut siis 42 Divarin ottelussa yli pisteen per peli.

– Kaikki jäi vähän puolitiehen viime kerralla, kun pelasin Blue Foxissa. Minun täytyi jättää joukkue, kun aloitin kauden aikana työt Helsingissä. Minulla ei ole pelaajana enää montaa pelivuotta jäljellä, joten halusin vielä yrittää pelata niin korkealla tasolla kuin mahdollista. Blue Fox oli ainoa jengi Divarissa, missä halusin pelata, Pollarinen paaluttaa seuran sivuilla.

Blue Foxin uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Voi elämän kevät
09/06/2015
Vahvistuksia?no huh,huh
Miksu
09/06/2015
Tosta Teuvo Teräväisjutusta tuli mieleen että mitähän sukua tämä Foxien Ville Rynnäs on kiekkovahti Jussi Rynnäkselle? On sen verran harvinainen nimi että luulisi jotain sukua olevan keskenään.
-> Miksu
09/06/2015
Porilaiset Ville ja Jussi Rynnäs ovat veljeksiä.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.