Divarit

Sipooseen lisää liikennettä Keravalta – rutinoitunut divaripakki vaihtaa naapuriseuraan

14.06.
2015
2 Kommenttia
1
Divarit
Teemu Liikasen paidan väri vaihtuu mustasta valkoiseksi ensi kaudella. Kuva: jari Turunen.

Teemu Liikasen paidan väri vaihtuu mustasta valkoiseksi ensi kaudella. Kuva: jari Turunen.

Sipoolainen Divariseura ÅIF ilmoittaa Facebook-tilillään tehneensä sopimuksen Teemu Liikasen kanssa.

Liikanen on pelannut neljä edellistä kautta Divarissa Keravan Blackbirdsin paidassa. Joukkue tipahti keväällä sarjatasoa alemmas ja nyt pelit toiseksi korkeimmalla sarjatasolla jatkuvat siis ÅIF:n paidassa.

Liikanen on pelannut urallaan 96 Divarin ottelua tehoin 20+43=63. Viime kaudella puolustaja teki yhden kauden piste-ennätyksensä 5+16=21. Hänen lisäkseen ÅIF pestasi vastikään Blackbirdsista myös tehohyökkääjä Mikko Piipon.

– Ainut tavoite on, että joukkue pelaa ”pleijareissa” keväällä ja sen jälkeen lyödään uusi tavoite. Tietysti tästä hommasta pitää myös pystyä kaikkien nauttimaan matkalla tavoitteisiin, kertoo Liikanen ÄIF:n tiedotteessa.

ÅIF:n Facebook-tiedote aiheesta

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila
Kaaripallo
16/06/2015
Hyvä Telli :)
Yläkatsomo
17/06/2015
Eikös tämä kaveri ollut Blackbirdsien kapteeni viimeiset pari kautta?? Vai muistanko nyt ihan väärin?

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.