SPV julkaisee ensi kauden joukkueensa lauantaina klo 12 – puuttuuko tämä kova nimi listoilta?

SPV esittelee ensi kauden joukkueensa Seinäjoen Halpa-Hallissa lauantaina 6.6. klo 12. Kuva: Mika Hilska

SPV esittelee ensi kauden joukkueensa Seinäjoen Halpa-Hallissa lauantaina 6.6. klo 12. Kuva: Mika Hilska
SPV esittelee ensi kauden joukkueensa Seinäjoen Halpa-Hallissa lauantaina 6.6. klo 12. Kuva: Mika Hilska

Seinäjoen Peliveljet julkaisee ja esittelee ensi kauden joukkueensa Salibandyliigan kaudelle 2015-2016 lauantaina klo 12 Seinäjoen Halpa-Hallissa. Perjantaina seura julkaisi puolustaja Jyrki Holopaisen 2+1-vuotisen jatkosopimuksen.

Holopainen on voittanut SPV:n riveissä kolme Suomen mestaruutta ja ollut näkyvässä roolissa pohjalaisten takalinjoilla. Tällä kaudella Holopainen debytoi myös miesten maajoukkueessa ja iski uransa ensimmäisen maaottelumaalin Ruotsin rysään. Holopaisesta oltiin kauden jälkeen kiinnostuneita Ruotsissa ja Sveitsissä, mutta vuodesta 2007 asti seuraa edustanut puolustaja jatkaa lakeuksilla.

SPV julkisti aiemmin viikolla yhden merkittävän jatkosopimuksen, kun Sami Koski allekirjoitti 2+1-vuotisen jatkopahvin seuran kanssa. SPV:n merkittävin vahvistus tulevaa kautta ajatellen on Ruotsista hankittu Mika Kohonen. Seuran tiedotteen mukaan Kohonen ei ole paikalla joukkueen julkistustilaisuudessa.

Pääkallo.fi:n saamien tietojen mukaan Janne Hulmi ei ole jatkamassa seuran riveissä. Hulmi on ollut joukkueen ykkösnimiä viimeisten kausien aikana. Tähän mennessä tihkuneiden tietojen perusteella sentterin ura jatkuisi Tampereella tai Turussa.

SPV:n uutinen

18 comments

  1. Eikös Hulmista ollut jotain huhuja myös Sveitsin suuntaan?

  2. Kertoo jotain SPV:n ensi kauden joukkueen tasosta, jos Hulmin tasoinen sentteri ei mahdu joukkueeseen.

  3. Eiköhän Hulmilla ala painaa matkustuskilsat Seinäjoelle eniten? Se on sata varma, että mahtumisesta jengiin ei ole kyse…

  4. Kuulemma Hulmi viettänyt illan Börsin kulmapöydässä El Gringon kanssa. Sopimus syntyi välittömästi.

  5. Taas yksi esimerkki millä tasolla salibandyssä on tiedotus. Eilen luvattiin julkisesti että SPV jukistaa joukkeen lauantaina klo 12.00.
    Vielä säälttävämpi esimerkki on Esport Oilers, lupasivat julkistaa joukkueen yli kuukausi sitten, pikapuolin..

  6. Käsittämätöntä perseilyä. Ei näy mitään tietoa seuran sivulla, täällä Pääkallossa (vaikka julkistusta mainostettiin oikein jutulla), seuran eikä liigan facebook-sivuillakaan. Ei ole todellista. Olisiko sitten kannattanut olla hehkuttamatta, jos ei osaa sitten julkistaakaan. Oilersin tarina onkin sitten jo oma säälittävä lukunsa. Hyvin sä Vehkaoja vedät siellä.

  7. Turhat kitinät poijes. Joukkue oli julkaistu klo 12 just siellä missä pitikin..

  8. Päivittäkää selaimenne, jos Speven sivulla oleva uutinen ei näy.

    Jopa Turussa tämä uutinen näkyy

  9. Taitaa olla atk-taidot tai tiedonhakutaidot vähissä, jos ei ole uutista vielä seuran sivuilta löytänyt kokonaisuudessaan.

    Kivirantaa ei listalla ollut, toivottavasti mies on noissa neuvotteluissa mukana ja pelaa vielä ensi kaudella!

  10. Niinpä, Oilers julkisti Junnujoukkueen 28.5.
    Edustusjoukkue vielä huhujen varassa..

  11. Älkää hätäilkö,oilerssin joukkue on lähtiät,Varis,kettunen,perokorpi,Uronen,läntinen uusia Raunio 5 junnua nostettu mukaan ja joku Itä suomesta valmenta on ahtiainen,alanko,mattila eli kovaa taas ensi kaudella mennään ja päädystä.