Liigat

Suomen mestari vahvistuu entisestään – hankki puolustajan ja kaksi hyökkääjää

16.06.
2015
0 Kommenttia
9
Liigat
Elina Enslund (musta pelipaita) pelaa ensi kaudella Classicin riveissä. Kuva: Salibandyliiga

Elina Enlund (musta pelipaita) pelaa ensi kaudella Classicin riveissä. Kuva: Salibandyliiga

Keväällä Suomen mestaruutta juhlinut Classicin naisten Salibandyliigajoukkue on värvännyt joukkueeseensa kolme vahvistusta vapaan siirtoajan puitteissa. Puolustaja Hillevi Arkkila (Erä III), 22, sekä hyökkääjät Siru Kekkonen (TPS), 24, ja Elina Enlund (SB-Pro), 34, siirtyvät mestareiden riveihin.

Enlund aloittaa jo 17 perättäisen kautensa naisten Salibandyliigassa. Viime kaudella SB-Prossa hiukan pienempään rooliin jäänyt hyökkääjä nakutti tehot 9+6 21 ottelussa. Enlund on pelannut kaikkiaan 301 liigaottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 185+85. Urallaan Oilersia, Erä III:sta, Tiikereitä sekä SB-Prota edustaneen Enlundin palkintokaapista löytyy kaksi SM-kultamitalia sekä kaksi SM-hopeaa. Enlund on pelannut 37 naisten maaottelua tehopistein 10+7 ja hän oli mukana vuoden 2009 MM-pronssijoukkueessa.

Arkkila oli mukana alkukesän naisten maajoukkueleiristyksessä. Nuori puolustaja teki viime kaudella läpimurtonsa ja iski 20 runkosarjan ottelussa tehopisteet 9+10. Arkkila on pelannut 103 Salibandyliigan ottelua Erä III:n sekä Tiikereiden paidassa ja niissä hän on taiteillut tehot 16+28.

Kekkonen (os. Karjalainen) iski menneellä kaudella TPS:n paidassa tehopisteet 11+9. Hyökkääjä on pelannut naisten liigassa seitsemän kautta ja 145 ottelua, joissa hän on iskenyt 55 maalia ja tarjoillut 36 maalisyöttöä. Kekkonen oli mukana helmikuun maajoukkueleirityksessä, mutta ei ole toistaiseksi debytoinut pelikentällä naisten maajoukkueessa.

Lisää pelaajasiirtoja täältä

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.