TPS hankki leveyttä hyökkäysarsenaaliinsa – Laineesta joukkueen kapteeni

Olli Laine on TPS:n miesten liigajoukkueen kapteeni kaudella 2015-2016. Kuva: Anssi Koskinen

Olli Laine on TPS:n miesten liigajoukkueen kapteeni kaudella 2015-2016. Kuva: Anssi Koskinen
Olli Laine on TPS:n miesten liigajoukkueen kapteeni kaudella 2015-2016. Kuva: Anssi Koskinen

Joakim Ervast, 19, siirtyy TPS:n liigamiehistöön kahden vuoden mittaisella sopimuksella. Ervast oli viime kaudella Divarista pudonneen PSS:n tehokkain pelaaja pistein 20+5.

Ervast on pelannut urallaan 49 Divarin ottelua, joissa on kertynyt tehopisteitä kaikkiaan 32+15. Ervast on esiintynyt edukseen myös nuorten SM-sarjassa, jossa oikea laitahyökkääjä saalisti kahden viime kauden aikana 38 ottelussa 80 tehopistettä.

Siirto sopii myös Ervastin siviilielämän haasteisiin, koska TPS:n uutisen mukaan pelaaja aloittaa syksyllä opinnot Åbo Akademissa.

TPS julkisti aiemmin viikolla, että tänä keväänä nuorten maajoukkueen MM-kultaan kipparoinut Olli Laine on joukkueen tulevan kauden kapteeni. Tuoreen kapteenin mietteitä pääset kuulemaan ja näkemään tästä.

TPS:n uutinen

6 comments

  1. Toimitukselle!
    Moni sivujen seuraaja odottaa liigajoukkueiden kokoonpanojuttuja Pääkallon sivuilta lukeakseen, joten herätys ja pitäkääpä esiin Erän julkistamat kuviot. Erän omilla sivuilla (eraliiga.fijoukkue on ollut julki jo 5.6. klo 11 lähtien?

  2. Laineessa on johtaja-ainesta. Tepsin päätös nimittää nuorimies joukkueen kapteeniksi oli odotettu ja oikea.

    Kunhan historia ei tulevaisuudessa toistaisi itseään. Vuosien varrella TPS:n kapteeneja on useampi siirtynyt SSV:n riveihin, eikä olisi ylläri, jos Kurre jonain päivänä löisi pöytään sellaisen tarjouksen tälle tulevaisuuden tähtipelaajalle, josta ei voi kieltäytyä

  3. Jännä piirre.. Porvoosta siirtyy tepsiin tukuttain pelaajia ja tepsistä siirtyy tukuttain SSV:hen