Divarit

Vaasalaisille lisää vahvistuksia naapuriseurasta

05.06.
2015
2 Kommenttia
0
Divarit
Henry Backman (#96) palaa Vaasaan kolmen Blue Foxissa vietetyn kauden jälkeen. Aiemmin hän edusti vaasalaista Woodcuttersia. Kuva: Juhani Järvenpää.

Henry Backman (#96) palaa Vaasaan kolmen Blue Foxissa vietetyn kauden jälkeen. Aiemmin hän edusti vaasalaista Woodcuttersia. Kuva: Juhani Järvenpää.

SB Vaasa on kiinnittänyt kaksi pelaajaa lisää naapuriseurasta, Uusikaarlepyyn Blue Foxista. Nuo pelaajat ovat puolustaja Samir Mountassir ja hyökkääjä Henry Backman.

Kumpikin pelaajista on pelannut viimeiset kolme vuotta Blue Foxin paidassa. Aiemmin Mountassir on pelannut Salibandyliigaa Loviisan Torissa. Vaasalaislähtöinen Backman taas pelasi ennen sinikettuihin siirtymistään Divaria Woodcuttersissa.

– Asun paikkakunnalla, joten nyt on enemmän aikaa satsata salibandyyn. SB Vaasa on ollut jo muutaman vuoden Divarin kärkijengejä ja halusin kokeilla minkälainen organisaatio on kyseessä. Tämä maisemanvaihdos tuli hyvään saumaan kolmen hienon vuoden jälkeen Nykarlebyssä, kertoo Mountassir SB Vaasan uutisessa.

– Nyt tuntui oikealta hetkeltä palata Vaasaan. Viime kesänä oli jo lähellä etten palannut, mutta koska toinen kausi Foxissa oli pettymys niin itseltäni kuin joukkueelta, halusin vielä näyttää itselleni ja Blue Foxille, että minulla on sinne annettavaa ja siksi jäin vielä kolmanneksi kaudeksi, juttelee sen sijaan Backman SB Vaasan nettisivuilla.

Tämän duon lisäksi SB Vaasa hankki Blue Foxista jo aiemmin puolustaja Sami Saaren.

SB Vaasan uutinen aiheesta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Mestari
05/06/2015
Kyllä tässä on nyt suurin nousija ehdokas
upi
06/06/2015
Jos Backman on vahvistus niin ei nyt vielä noususta puhuta tai divarin taso on todella heikko

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.