Video: Tämä pelaaja ei pitänyt kiirettä rangaistuslaukaisukilpailussa

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Thaimaa ja Singapore mittelivät Kaakkois-Aasian kisojen naisten salibandyfinaalissa. Ottelun varsinainen peliaika päättyi lukemin 3-3 ja jatkoaika 0-0, joten ratkaisu haettiin lopulta rangaistuslaukaisukilpailusta.

Videolla nähtävä thaimaalaishyökkääjä Thararat Duangpornin laukaisuyritys oli varsin hidastempoinen ja näyttävä. Singaporen maalivahti Fariza veti kuitenkin pidemmän korren ja maa nappasi kultaa naisten sarjassa. Kisojen isäntämaa Singapore nappasi kirkkaimmat mitalit myös miesten sarjassa, jossa Thaimaa kaatui finaalissa lukemin 9-0.

Kaakkois-Aasian kisoja on järjestetty kahden vuoden välein vuodesta 1959 lähtien. Salibandy otettiin mukaan näytöslajina vuonna 2013. Tänä vuonna salibandy oli ensimmäistä kertaa mukana virallisena lajina.

8 comments

  1. Tota, eikös pallo tuossa pysähdy ja/tai liike ei ole kokoaikaa keskipisteestä poispäin olevaa?
    Eikö tuolloin olisi pitänyt tuomarin katkaista suorite?

  2. Ihan särmän suorituksen sai tosta kuitenkin aikaiseksi.
    Veska oli vaan ketterämpi.

  3. Mun henkilökohtainen mielipide on se, että muuten niin nopeatempoisen ja viihdyttävän lajin ärsyttävin piirre on hitaat rankkarit. Joku aikaraja olisi hyvä olla rangaistulaukauksien suorittamisessa.

  4. Rankkarit ovat nyt varsin lajinomaisia. Miksi pitäisi juosta? Itse siirtäisin rankkarin lähtöpaikkaa vaikka 5m lähemmäksi maalia. En keksi järkevää syytä lähteä puolesta kentästä asti.

  5. …ihan kujalla, kahteen otteeseen olisi pitänyt keskeyttää ja hylätä tuo rankkari.

  6. Esim 20 sekuntia laukaisuaikaa. Ihan varmasti ehtii laukomaan eikä tarvitse edes juosta.