Video: Tästä ei rankkari enää paljon härskimmäksi muutu

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta
Kuva: Kuvakaappaus Youtubesta

Salibandyssa nähdään usein mitä ihmeellisimpiä rankkarivirityksiä. Videolla nähtävä ruotsalaisen Joakim Karlssonin taidonnäyte tammikuulta 2008 on yksi koko lajihistorian taidokkaimmista. Suoritus ei ole tuoreimmasta päästä, mutta esimerkiksi länsinaapurin salibandysivusto Innebandymagazinet jaksaa edelleen mehustella kyseisellä rankkarilla. Kokeilkaapa perässä.

16 comments

  1. Voisitteko uutisoida myös että suomi voitti -95 lätkän mm-kultaa tai että Nintendo on julkaissut 8 bittisen pelikonsolin?

  2. Tottakai voidaan. Huomenna aamukasilta Jukka Tammi munasillaan Pääkallo.fi:n ykkösuutisessa. Ja etkö tiennyt, että Nintendon 8-bittinen on jo so last season. Pääkallo.fi:n toimituksessa pelataan nykyään Gameboylla.

  3. Ja kyseenalaisen noston jälkeen veto vielä tulosuuntaan nähden taaksepäin, maalivahdin kypärän kautta sisään.
    Kaunis silti.

  4. Anteeks mutta mitäs videota sä oot katsellut vai onko mun näössä vikaa? EI kyllä maalivahdin kypärään osu (ainakaan mun silmien mukaan) vaan tolpan kautta menee.

  5. Katsoin aluksi itsekkin, että osuisi maalivahdin kypärään jolloin pallo olisi mennyt taaksepäin= hylky. Mutta hidasteesta kun oikein tarkkaan katsoo niin kyllä se tolppaan menee ja siitä maaliin. Hienoa maali kyllä. Maalivahdin kypärä on juuri siinä samassa kohtaa ja nopeasti katsottuna antaa vaikutelman, että kypärän kautta.

    Kentällä tuomarit ollut hereillä hyvin. Äänestä toki huomaa osuiko kypärään vai tolppaan.

    Tuo herättää toki keskustelua tuo ylinosto mutta eihän se ole laukaus eikä veto joten sääntöjen mukaan menty.

  6. Rankkari ei ikinä pääty laukaukseen. Jos olet surkea laukoja, niin saat laukoa vaikka viisi kertaa. Rankkari päättyy jos palloa kuljetetaan taaksepäin tai pallo pysähtyy, laukoja koskee palloon uudelleen sen jälkeen jos maalivahti on koskenut palloon, tai pallo ylittää maaliviivan taikka sen oletetun jatkeen maalin ulkopuolella. Nämä siis ne normaalit syyt, miksi rankkari katkaistaan.

  7. Korkea mailahan tuossa kyllä tuon aikaisten sääntöjen mukaan on, mutta harvoinpa noista on varsinkaan rankkareissa otettu. Hieno maali.

  8. ”…tai pallo ylittää maaliviivan taikka sen oletetun jatkeen maalin ulkopuolella…” Maalin sisälläkin on maaliviiva.

  9. Onpas kallon toimittajalla mennyt herne nenuun, kun tuonmoista lähtenyt kommentoimaan. Ei taida hermot kestää 🙂

  10. Ei kestä, eikä tule kestämään. Kaivelemme juuri kokonaista herne-maissi-paprika-pakastepussia yhden toimittajan nenästä.

  11. Samanlainen nähty myös meillä keski-suomen 4 divarssa muutama vuosi sitten. Harmi ettei ollu videota siitä…

  12. Vanha kikka jo ysärin puolvälistä. Kysykää vaikka S. Heinolta (mm. ex-HaKi)!

  13. Alkaa olee aiheet vähissä kun pitää kaivella vuosien takaisia juttuja…