Divarit

Viime kaudella otsikoihin noussut maalivahti jatkaa Erä Akatemiassa

08.06.
2015
0 Kommenttia
2
Divarit
Arttu Puska torjuu ensi kaudellakin palloja Erä Akatemian maalinsuulla. Myös kaksi muuta sopimusta julkistettiin viime viikolla. Kuva: Juhani Järvenpää.

Arttu Puska torjuu ensi kaudellakin palloja Erä Akatemian maalinsuulla. Myös kaksi muuta sopimusta julkistettiin viime viikolla. Kuva: Juhani Järvenpää.

Erä Akatemia julkaisi viime viikolla Facebook-tilillään kolme kappaletta jatkosopimuksia, kun Arttu Puskan, Ville Mäenpään ja Sauli Taipaleen allekirjoitukset saatiin paperille.

Maalivahti Puska nousi Pääkallo.fi:n otsikoihin viime kaudella salibandyssa harvinaisella nollapelillään, sekä pelattuaan yhden pelin kenttäpelaajanakin ja onnistuttuaan vieläpä maalin muodossa. Puska on vuonna 1991 syntynyt, mutta varsin kokenut maalivahti. Hänellä on tilillään menneen Divarikauden lisäksi 53 Salibandyliigan ottelua Joensuun Josban ja Tapanilan Erän paidasta.

Mäenpää luuti viime kaudella pitkälti ykköskentän puolustajana ja sai myös paljon erikoistilannevastuuta. Hän on pelannut kausien 2003-05 aikana Erän paidassa myös Salibandyliigassa 25 ottelua. Divarissa Mäenpää on edustanut Erä Akatemiaa kausilla 2008-09, 2010-11, sekä viime kaudella. Otteluita on kertynyt 59 ja tehopisteitä 7+13.

Taipale taas on hyökkääjä, joka pelasi menneenä talvena debyyttikautensa Divarissa. 26 ottelussa syntyivät tehot 10+4=14.

Pääkallo.fi:n tietojen mukaan Erä Akatemia myös menettää muutaman pelaajan. Jan-Erik Olin, Vili Rahkonen ja Tomi Turunen eivät jatka joukkueessa. Trion ensi kauden joukkue tai joukkueet ovat vielä auki.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.