Liigat

Yksi kaikkien aikojen tehokkaimmista jatkaa SPV:ssä – ”Kaikkea hänen potentiaaliaan ei ole vielä nähty”

03.06.
2015
1 Kommentti
2
Liigat
Sami Koski taiteilee SPV:n riveissä ainakin seuraavat kaksi kautta. Kuva: Topi Naskali

Sami Koski taiteilee SPV:n riveissä ainakin seuraavat kaksi kautta. Kuva: Topi Naskali

Pistelinko Sami Koski, 29, jatkaa tänä keväänä Suomen mestaruuden voittaneen SPV:n riveissä ainakin seuraavat kaksi kautta. Laitahyökkääjän sopimus on mallia 2+1, joten kolmanteen kauteen on vielä lisäoptio.

Koski on edustanut Salibandyliigassa SPV:tä kaudesta 2005-2006 saakka ja voittanut joukkueen kanssa kolme SM-kultaa, yhden SM-hopean ja kaksi SM-pronssia. Kymmenen pelikauden aikana Koski on pelannut kaikkiaan 240 runkosarjan ottelua ja iskenyt niissä tehopisteet 265+254=518.

– Suurin syy SPV:ssä jatkamiselle on, että tällä joukkueella on edelleen tavoite mennä eteenpäin ja halu kehittyä. Toiseksi uskon, että joukkueella on suuri mahdollisuus menestyä kaikissa kolmessa kilpailussa, perusteli Koski jatkosopimustaan SPV:n kotisivuilla.

Päävalmentaja Tommy Koponen oli tyytyväinen yhteistyön jatkumisesta.

– Kahden vuoden jatko liigan tehokkaimman pelaajan kanssa on varmasti jokaiselle valmentajalle iloinen uutinen. Samin kanssa on tehty hommia yhdessä hänen koko liigauransa ajan ja mieltä lämmittää kovasti se, että yhteistyö jatkuu nyt suoralla kahden vuoden sopimuksella. Tiedän myös, että kaikkea hänen potentiaaliaan ei ole vielä nähty ja sen eteen teemme jatkossa entistä enemmän hommia. Uskon yksinkertaisesti tässäkin niin, että kun yksilöt kehittyvät, joukkuekin kehittyy, Koponen tiivisti SPV:n kotisivuilla.

Uutinen SPV:n kotisivuilla

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
SPV:n fani
07/06/2015
Hienoa, laukauksen laatu hämmästyttää edelleenkin.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.