Divarit

2. divisioonajoukkue kiinnittämässä liigassa pelanneen veljesparin

11.07.
2015
9 Kommenttia
2
Divarit
AIemmin Salibandyliigassa TPS:aa edustanutta Teemu Aaltosta viedään nyt Loimaalle. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Aiemmin Salibandyliigassa TPS:aa edustanutta Teemu Aaltosta viedään nyt Loimaalle. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Miesten kakkosdivisioonaa Länsirannikon lohkossa pelaava Loimaan Leisku on julkaissut sopimusuutisia tulevalle kaudelle, ja mahdollisesti joukkueessa nähdään nimekäs Aaltosen veljespari.

Leisku on tehnyt jo sopimuksen Salibandyliigaa pelanneen maalivahdin Tomi Aaltosen kanssa. Lisäksi maajoukkueenkin portteja kolkutellut hyökkääjä Teemu Aaltonen saatetaan nähdä loimaalaisten paidassa ensi kaudella.

Veräjänvartija Tomi Aaltonen pelasi viime kaudella Nokian KrP:ssä. Tilille kertyi yhteensä kahdeksan ottelua Salibandyliigan runkosarjassa torjuntaprosentin ollessa 77,53.

23-vuotias Aaltonen oli myös voittamassa nuorten maailmanmestaruutta vuonna 2011.

Kolme vuotta vanhempi veli Teemu Aaltonen on pelannut Salibandyliigan runkosarjassa 58 ottelua Classicin ja TPS:n riveissä. Syöttötaidoistaan tunnettu hyökkääjä on iskenyt liigassa 58 (18+40) tehopistettä. Viime kaudeksi hän siirtyi Esport Oilersin riveihin, mutta loukkaantumiset ovat vaivanneet Aaltosta jo pitkään, eikä espoolaisten väreissä tilille kertynyt yhtään ottelua.

Tomi Aaltonen kertoo Leiskun tiedotteessa, että siirto samaan seuraan näyttää hyvin todennäköiseltä.

– Jos Teemu pelaa, se pelaa meillä, tuore maalivahtihankinta sanoo.

Linkki: Loimaan Leiskun tiedote

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
HELPPO KYSYMYS
11/07/2015
Mikä hahmo tää Teemu on.Ukko tekee sopimuksia ja jää suoraan loukkiin.Jos ei pysty pelaamaan niin miksi kaveri edes tekee noita sopimuksia.
osaatko lukea
11/07/2015
Eihän teemu ole tehnyt sopimusta vaan tomi. Jutussa vaan vihjataan et jos teemu pystyy pelamaan vakavan sairauden jälkeen niin voi olla että pelaa leiskussa.
HELPPO KYSYMYS
11/07/2015
Osaan lukea. Ilmeisesti ainoana tähän juttuun kommentoineista. "Jos Teemu pelaa, se pelaa meillä, tuore maalivahtihankinta sanoo".
morgon
12/07/2015
Teemun tarkotus on varmaan oilersiin siirtyessä ollut että tervehtyy ja pelaa mutta ylikunnon vaiko mykoplasman takia ei pystynyt... Ei voi pelaaja tietää etukäteen että ei ehkä tulekkaan pelikuntoon. Valoja sählytietäjät
Osku
12/07/2015
Mikäli Teemulla on ollut mykoplasma, olisi kiva tietää siitä enempi. Läntisen Miikkan viime kausi meni käsittääkseni saman sairauden takia pilalle. Teemun poissaolo Oilersin vahvuudesta oli kyllä aika yllättävää viime kaudella, joten tämä sairaus kyllä selittää sen.
Lesiku
12/07/2015
Leiskulla rupee pikku hilja olemaan koko FoSun vanha divariporukka kasassa.
Jani
17/07/2015
Jep, vissiin vähänkään kun treenasi viime kaudella niin syke nousi heti tappiin. Minkäs tuolle tekee. On sen verran nuori vielä Teemu Aaltonenkin, että kausi alasarjoissa ei syö uraa liikaa. Varmasti hyvä päätös aloittaa tavallaan alusta.
HELPPO KYSYMYS
17/07/2015
Jani, olikohan nyt ihan tuosta kuitenkaan kysymys. Sama vaivako oli jo TPS aikaan kun ei peli onnistunut. Mikä sairaus se semmoinen on jota kaksi vuotta sairastetaan?
Osku
17/07/2015
Eikös Teemu just TPS-kaudella noussut maajoukkueeseen ja sitä kautta ostettu Oilerssiin? Tuskin kukaan amatööriurheilussa jättää kausia väliin ilman oikeaa sairautta. Helpompi olisi ilmoittaa vaan lopettavansa.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.