Ulkomaat

Fanit, media, valmentajat ja kapteenit äänestivät – Tatu Väänänen valittiin Sveitsin liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi

11.07.
2015
1 Kommentti
4
Ulkomaat
Tatu Väänänen arvostettiin Sveitsin liigan viime kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kuva: Topi Naskali

Tatu Väänänen arvostettiin Sveitsin liigan viime kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi. Kuva: Topi Naskali

Suomen miesten salibandymaajoukkueen kapteeni Tatu Väänänen valittiin Sveitsin miesten liigan kauden 2014-2015 arvokkaimmaksi pelaajaksi. Naisten puolella parhaaksi valittiin Piranha Churin Seraina Ulber.

Väänäsen, 32, edustama Wiler-Ersigen juhli keväällä Sveitsin mestaruutta. Puolustaja pelasi kaikkinensa vahvan kauden ja Väänänen valittiin joulukuussa myös MM-kisojen All Stars -miehistöön.

Väänäselle Sveitsin liigan arvokkaimman pelaajan titteli oli ensimmäinen laatuaan. Ulber kruunattiin sarjan parhaaksi toisen kerran peräkkäin.

Arvokkaimman pelaajan äänestys järjestettiin nyt toistamiseen siten, että fanit ja media saivat vaikuttaa lopputulokseen. Myös pääsarjajoukkueiden kapteenit ja päävalmentajat saivat äänestää suosikkiaan. Palkinnot jaetaan syyskuussa pidettävässä gaalassa, jossa palkitaan myös muita viime kauden onnistujia.

Unihockey.ch:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Api
12/07/2015
Ei varmaan yllättänyt ketään... Vuoden Mies

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.