Ulkomaat

Suomen maajoukkuetähti kahden vaiheilla – saattaa lopettaa uransa

10.07.
2015
0 Kommenttia
1
Ulkomaat
Edes Rickie Hyvärinen ei pystynyt pelastamaan viime kaudella AIK:n heikoksi jäänyttä kautta, ja pudotuspelit jäivät haaveeksi. Arkistokuva: Per Wiklund

Edes Rickie Hyvärisen tulo ei pystynyt pelastamaan AIK:n heikkoa viime kautta, ja pudotuspelit jäivät haaveeksi. Arkistokuva: Per Wiklund

Pitkäaikainen Suomen maajoukkuehyökkääjä Rickie Hyvärinen ei ole vielä toistaiseksi tehnyt päätöstä uransa jatkosta. Ruotsalaisen salibandysivusto Innebandymagazinetin mukaan Hyvärisellä on kaksi vaihtoehtoa tällä hetkellä: jatkaa Superliigaa Tukholman AIK:n riveissä tai ripustaa pelitossut naulaan.

Hyvärinen, 34, siirtyi kesken viime kauden tukholmalaisseuran riveihin jäätyään vähälle vastuulle Storvretassa. Hän olisikin mielellään jatkamassa AIK:ssa myös ensi kaudella, mutta toistaiseksi sopimuksen optiota ei ole vielä käytetty.

– Yksi asia on varma – mikäli jatkan pelaamista, niin AIK on valintani, Hyvärinen, vakuuttaa Innebandymagazinetin haastattelussa.

Hyökkääjän otteet AIK-paidassa olivat hyviä viime kaudella, sillä hän iski 12 pelaamassaan runkosarjaottelussa tehopisteet 16+8=24. Joukkueen kausi päättyi kuitenkin runkosarjaan, jossa se sijoittui vasta 11:nneksi.

Hyvärinen on edustanut Ruotsin pääsarjassa AIK:n ja Storvretan lisäksi Caperio/Täbyä.

Lähde: Hyvärinens val – AIK eller sluta (Innebandymagazinet)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Jyväskylä

Twitter: @A_Karjalainen

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.