Liigat

Indians nappasi hyökkääjän länsirannikolta

10.07.
2015
2 Kommenttia
3
Liigat
Joonas Föhr siirtyy Turusta Espooseen. Kuva: Anssi Koskinen

Joonas Föhr siirtyy Turusta Espooseen. Kuva: Anssi Koskinen

Viime kaudella TPS:aa edustanut Joonas Föhr siirtyy Westend Indiansin riveihin. Indians kertoi sopimuksesta Twitter-tilillään.

Föhr, 21, on pelannut kahden viime kauden aikana kaikkiaan 50 Salibandyliigan runkosarjan ottelua TPS:ssa, joissa hän on iskenyt tehopisteet 12+22. Viime kevään playouteissa Föhr naulasi pisteet 3+2 yhdeksässä ottelussa.

Divarissa Föhr edusti kaksi kautta PSS:aa. Siellä hyökkääjä pelasi 45 ottelua pistein 7+29.

Sopimuksen pituus ei selvinnyt Indiansin tiedonannosta.

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Terhi
10/07/2015
Aika menetys Tepsille. Föhrin pystyi heittämään melkein mille paikalle tahansa ja oli erityisen hyvä ruokkimaan maalintekijöitä. Näyttää muuten Tepsin keski-ikä tippuneen tulevalle kaudelle jopa alle Indiansin vastaavan. Nettisivujen perusteella äkkiä laskettuna (en tiedä niiden ajantasaisuutta) Tepsin keski-ikä on 21,9 vuotta, kun Indiansin on 22,1 v. Jos sitä vertaa SPV:n viime kauden joukkueeseen (27,8 v), niin aika paljon kokemusta noista "junnujoukkueista" puuttuu. Joku voisi joskus laskea mikä on ollut keski- ikä joukkueilla, jotka ovat voittaneet SM (vai pystyykö sitä enää laskemaan?). Veikkaan että aika kokeneella porukalla se kuitenkin yleensä voitetaan.
Enminätiemitäsakommentoitsiihe
12/07/2015
moi

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.