Liigat

Keväällä Ruotsin mestaruutta juhlinut veräjänvartija palaa Lappeenrantaan

05.07.
2015
0 Kommenttia
7
Liigat
Jonna Mäkelä palaa NST:n riveihin. Kuva: perwiklund.se

Jonna Mäkelä palaa NST:n kokoonpanoon. Kuva: perwiklund.se

Maajoukkuevahti Jonna Mäkelä, 31, palaa Lappeenrannan NST:n riveihin. Seura tiedotti perjantaina, että Mäkelä ja nuori maalivahtilupaus Venla Vainikka, 19, ovat solmineet yksivuotiset sopimukset liigajoukkueen kanssa.

Mäkelä aloitti viime kauden NST:n maalin suulla, mutta siirtyi kesken kauden ruotsalaisseura KAIS Moran riveihin. Moran kanssa Mäkelä juhli keväällä Ruotsin mestaruutta. Kokenut maalivahti tuumaili seuraavaa NST:n kotisivuilla.

– Hyvillä fiiliksin lähdetään kautta rakentamaan. Tulevalla kaudella mielessä siintää kolme tavoitetta, jotka ovat: maailmanmestaruus kotikisoissa, Suomen mestaruus NST:n paidassa sekä se, että Tiia Ukkonen tekisi tulevalla kaudella yhden maalin minun syötöstäni. Oli mukava saada vanhoja tuttuja jälleen samaan joukkueeseen ja uskon, että meillä on todella iskukykyinen joukkue kun syyskuussa ruvetaan vääntämään pisteistä!

Vainikka aloitti viime kaudella joukkueen kolmosvahtina, mutta sai torjuntavastuuta Mäkelän siirryttyä Ruotsiin. Tulevaisuuden nimeksi kuvailtu Vainikka pystyy ikänsä puolesta esiintymään vielä junioreissa.

NST:n uutinen

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.