Liigat

KSML: Liigaseuralta peritään yli 18 000 euroa

16.07.
2015
3 Kommenttia
0
Liigat
Happee ry on joutunut Taloussanomien prostestilistalle. Arkistokuva: Esa Jokinen

Happee ry on joutunut Taloussanomien prostestilistalle. Arkistokuva: Esa Jokinen

Salibandyseura Jyväskylän Happee on joutunut Taloussanomien julkaisemalle prostestilistalle. Verohallinto perii Happee ry:ltä yhteensä 18 247 euroa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä sanomalehti Keskisuomalainen.

Yhdistyksen puheenjohtajan Timo Kovalan mukaan Happee ry on tehnyt asiasta oikaisun.

– Tämä tuli ihan puskista. Olemme säätäneet verottajan kanssa liittyen arvonlisäveroon, sillä toimintamme on pääosin siitä vapaata. Olemme tehneet oikaisun ja olleet siinä uskossa, ettei meille palautumassa olevaa summaa tarvitse maksaa, Kovala kertoi Keskisuomalaisen sivuilla.

Hänen mukaansa summa ei tuota maksuvaikeuksia, mutta se olisi ollut helpompi hoitaa jo aiemmin, mikäli he olisivat tienneet protestilistalle joutumisesta.

Happeen miesten Salibandyliiga-joukkue voitti keväällä 2015 hopeaa.

Linkki: Happee joutui protestilistalle vero-ongelman takia – ”Ihan puskista” (Keskisuomalainen)

Piditkö jutusta? Anna kallo!  
Pääkallo.fi
Pääkallo.fi
Jutun kirjoittajana Pääkallo itse.
Juurikin nän
17/07/2015
Juurikin näin, muillakin liigaseuroilla maksuhäiriöitä ja merkintää. Kuitenkin liigalla hieno liigalisenssihakemus systeemi, missä myös talousosio. Liiga myöntää näille myös lisenssin. Joten liigalisenssi systeemi ihan naurettava......
Timonenä
17/07/2015
Protestilistat ja muut julkiset häpeärangaistukset ovat niin eilispäivää kuin voi olla, etenkin kun nykyiset karhufirmat käyttävät niitä häikäilemättä vain ja ainoastaan oman toimintansa pyörittämiseen.
SEURAAJA
17/07/2015
Verottaja taitaa hönkäillä monenkin seuran niskassa. Kuinkahan monen seuran (lajista siis riippumatta) talous ym touhu oikeesti kestää päivänvalon? Ja nää alvit on juttu erikseen...niidenkin tulkinnoissa vähintäinkin poikkeavia katsantoja paikkakunnan virkaintosten kiinnostuksen kohteen mukaan...

Kommentoi

Uusi kommentti

Kommentointiohjeet:

Mieti ensin, kannattaisiko sittenkin vetää #posinkautta? Alatyyli on tiukasti pannassa. Moderointikirves heiluu herkästi ja bännilistalle pääsee helposti. Sitten ei muuta kuin anna palaa. Ole jotain mieltä, tsemppaa, kritisoi tai kehu. Sana on vapaa.