Loviisan Tor hankki neljä uutta pelaajaa

Jonas Hälfors (vas.) ja Andreas Hietala (oik.) jatkavat Loviisan Torin riveissä. Kuva: Jari Turunen

Jonas Hälfors (vas.) ja Andreas Hietala (oik.) jatkavat Loviisan Torin riveissä. Kuva: Jari Turunen
Jonas Hällfors (vas.) ja Andreas Hietala (oik.) jatkavat Loviisan Torin riveissä. Kuva: Jari Turunen

Divarissa pelaava Loviisan Tor julkaisi tiistaina pelaajauutisia ensi kautta ajatellen. Näillä näkymin ensi kauden joukkueessa nähdään ainakin neljä uutta pelimiestä.

PSS:n riveistä seuraan siirtyvät hyökkääjät Miro Anttila ja Miki Rauha sekä puolustaja Timi Lindroos. ÅIF:n riveistä Tor nappasi hyökkääjä Jesse Tolvasen.

Seura vahvisti, että vanhoista pelaajista ainakin Jimmy Sved, Dan Forsström, Joni Kelloniitty, Joni Niiranen, Andreas Hietala, Jonas Hällfors, Stefan Brusas ja Miko Jussila jatkavat Loviisassa.

– Tämän lisäksi joukkueessa pelaa noin 5-7 junioria omasta seurastamme, kertoo salibandyjaoston puheenjohtaja Mikael Forstén seuran sivuilla.

Lähtijäpuolella ovat HIFK:n paitaan siirtyvä Deina Imjack sekä Nokian KrP:n liigajoukkueeseen matkaava Tuomas Savukoski. Niklas Andersson jatkaa joukkueessa, jos työtilanne niin sallii. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan vaikuta sallivan pelaamista.

Valmennuksesta vastaa Sebastian Freudenthal. Hänen apureinaan toimivat Ray Backman ja Teppo Sandvik.

Loviisan Torin uutinen

7 comments

  1. Siis se Rauha on ihan sika komee. Se on mun lempipelaaja koko maailmassa <3

  2. Aika hyviä pelaaja (ja valmentaja) -uutisia! Ei näillä vielä Vaasan ja ÅIF:n ilotulitukseen päästä, mutta antaa varmaa pohjaa ensi kaudeksi. Tärkeää että pullat on uunissa, ja kyllä ne näillä uutisilla jo on.

    Missäs Brusas oli muuten viime kaudella, intissäkö? Ja nyt rivissä koko ajan? Liigakaudella pelasi tosi nuorena poikana muutamassa matsissa ja jätti ihan positiivisen kuvan, muistelisin että väänti Vänttisenkin kanssa ihan tasavahvasti, mielenkiintoista nähdä miten sujuu vakikokoonpanossa.

    Muista jatkaneista jokainen pelasi hyvän viime kauden; Jimmy, Dan, Joni K, Joni N, Andreas, Jonas ja Miko ovat kaikki todella tärkeitä äijiä!

    Seurataan mitä tekee loput kokeneet kaverit Peik, Nikku, Sami, Jere, jokainen jättäisi ison aukon. Ja mitä tekee Markus Hällsten? Toivottavasti jatkaa ja pysyy poissa loukista, tiedä vaikka miehestä tulisi ensi kauden Lastikka!

    Viimekauden hankinnat olivat muuten parhaita miesmuistiin: Tuomas, Jimmy, Jere, Miko, Joni K pelasivat hyvällä ja varmalla tasolla ja ottivat ansaitusti paikkansa kentällisissä. Toivotaan että tällä kaudella sujuu vahvistusten kanssa yhtä hyvin. Uudet pelaajat, tervetuloa Loviisaan!

    Toinen asia mikä ilahdutti viime kaudella oli junnut. Toivottavasti ovat tällä kaudella koko ajan divaripeleissä mukana, ja saavat kunnolla vastuuta jotta tulee kovuutta ja rutiinia. Monta hyvää junnua joilla on potentiaalia vaikka kasvaa uudeksi Peikiksi.

    Valmennustiimi on osaava ja hyvä, ei jää siitä kiinni mikään. Hyvä Sebastian, Ray, Teppo!

    Maalivahtitilanne on vielä avoin kortti, saas nähdä millä mennään!

  3. Niko ”muuli” nordström tehnyt jatko sopparin tuurin kanssa kun ei muualle huolittu.